محمد غلام نژاد پیش از ظهر روز شنبه هفتم اسفند ماه ۱۴۰۰ در نشست ستاد کرونای استان افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد فوتی های ناشی از کرونای استان کهگیلویه و بویراحمد با فوت دو نفر به ۱۱۷۱ نفر رسیده است.
وی اظهار کرد: دو هفته دیرتر از سایر استانها وارد پیک ششم شده ایم و همچنان در این پیک هستیم و ممکن است این پیک شدیدتر شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص وضعیت کرونایی شهرستانهای استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه، گچساران، باشد و چرام در وضعیت قرمز کرونایی، شهرستانهای بهمئی، لنده و مارگون در وضعیت نارنجی کرونایی و شهرستان دنا در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
غلام نژاد تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۵۸۷ هزار و ۳۳۷ نفر مراجعه کننده به مراکز درمانی دولتی داشته ایم و طی دیروز ۱۷۷۰ نفر مراجعه کننده داشته این.
وی ادامه داد: طی دیروز ۵۸۲ تست گرفته شده که ۳۰۳ مورد مثبت بوده و در هفته گذشته ۴۵۱۹ تست گرفته شده که ۲۴۲۵ نفر مثبت بوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: در هفته گذشته ۲۹۵ مورد بستری در بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی داشته ایم و در روز جمعه ۲۶ نفر بستری شدند.
غلام نژاد تاکید کرد: طی دی ماه ۱۲ نفر فوتی داشته این اما در یک هفته اول بهمن ماه ۱۳ مورد فوت کرونایی در استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است.
وی در خصوص تست کرونا و امیکرون تصریح کرد: معمولا ۴۰ درصد تست های کرونا ممکن است که منفی کاذب باشند که این میزان در کرونای امیکرون به ۵۰ درصد هم می رسد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در رابطه واکسیناسیون در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون یک میلیون و ۲۸۸ هزار و ۲۰۵ واکسن تزریق شده است که از این تعداد ۵۳۸ هزار نفر معادل ۹۱ درصد نوبت اول، ۴۷۷ هزار و ۷۲۳ نفر معادل ۸۲ درصد و نوبت سوم جدی گرفته نشده است.
غلام نژاد افزود: از مهمترین دلایل شیوع کرونا در پیک ششم عادی انگاری است و پروتکلهای بهداشتی را در مراسم عروسی و عزا، تجمعات، بازار و مشاغل مختلف جدی نمیگیرند.
وی در خصوص برگزاری مراسم معارفه مدیران استان اظهار کرد: من خودم نیازی نمی بینم که مراسم تودیع و معارفه برگزار شود چراکه با تجمعات بزرگ و شلوغ برگزار می شود و در این برنامه ها عده ای گرفتار این بیماری ویروسی می شوند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: برخی از اصناف وقتی مبتلا به کرونا می شوند و واکسن هم نزده اند بجای اینکه در خانه قرنطینه شوند در مغازه می مانند و دوران قرنطینه خود را تنها به خانه نمی روند اما در واحد صنفی خود مشغول هستند و با مردم و مشتریان ارتباط دارند که باعث ابتلا و گرفتاری مردم و مشتریان می شوند که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
به گزارش ایسنا، غلام نژاد بیان کرد: تا جایی که می توانیم جلسات را مجازی برگزار کنیم تا به کاهش مبتلایان و پیشگیری از کرونا کمک کنیم.
انتهای پیام