فراخوان هشتمین جشنواره هنر آسمانی

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه از آغاز هشتمین جشنواره هنر آسمانی ویژه طلاب هنرمند خبر داد.

حجت الاسلام حسین ملا نوری، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه، در نشست خبری هشتمین جشنواره هنر آسمانی که در دفتر خبرگزاری حوزه برگزار شد، عنوان کرد: سابقه برگزاری جشنواره‌های هنری در حوزه علمیه به اواخر دهه ۶۰  بر می‌گردد که با عناوین مانند شب شعر طلاب یا مسابقات دانش آموختگان حوزه برگزار می‌شد.

وی در رابطه با ادوار گذشته این جشنواره بیان کرد: اولین جشنواره هنر آسمانی در آبان ماه ۱۳۸۴ با ۱۰۸۱اثر، دومین دوره در بهمن ۱۳۸۷ با اثر ۱۷۵۲ اثر، دوره سوم در آذر ماه ۱۳۹۳ با سه هزار ۳۲۷ اثر، دوره چهارم در آبان ۱۳۹۴ با ۱۶۹۴ اثر، جشنواره پنجم در بهمن ۱۳۹۵ با ۱۲۸۰ اثر، جشنواره ششم در اسفند ۹۶ با ۴۳۴۷هزار و جشنواره هفتم در اردیبهشت ۱۳۹۹ با ۱۰۷۵ اثر از طلاب ایرانی و خارجی برگزار شد.

وی ادامه داد: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب و مدیر حوزه‌های علمیه مدیریتی، مدیریت هنر و تبلیغ نوین در معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه تشکیل شد که پیگیری کارهای هنری طلاب، برگزاری جشنواره‌ها، آموزش‌های کوتاه مدت و آموزش‌های بلند مدت از جمله اقدامات این مرکز است.

مسئول ستاد بحران حوزه علمیه با اشاره به اینکه این جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه برگزار می‌شود، بیان کرد: در بخش عمومی در موضوعات عفاف و حجاب، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، امیدآفرینی، مدیریت جهادی، امر به معروف و نهی از منکر و در بخش ویژه با دو موضوع مسجد و جمعیت آثار دریافت می‌شوند.

وی افزود: این جشنواره در بخش هنرهای نمایشی در رشته‌های تهیه کنندگی، کارگردانی، بازیگری، فیلمنامه، نمایش نامه و بازینامه و در بخش هنرهای تجسمی رشته‌های طراحی، نقاشی، گرافیک، خوشنویسی، نگارگری و کاریکاتور فعالیت می‌کند.

حجت الاسلام ملا نوری اظهار کرد: جشنواره هنر آسمانی ویژه طلاب و روحانیون اعم از خواهران، برادران، ایرانی، غیر ایرانی است و همه طلاب سراسر کشور که اکنون مشغول تحصیل هستند می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی بابیان اینکه آثار ارسالی نباید در ادوار گذشته ارسال شده باشند، گفت: مرتبط بودن با موضوعات جشنواره، جدید بودن (در دو سال اخیر تولید شده باشد)، عدم کسب رتبه در سایر جشنواره‌های رسمی کشور و نقش مؤثر داشتن تولید کننده اثر در خلق آن از دیگر شرایط آثار ارسالی  است.

مسئول مجتمع آموزشی و پژوهشی تبلیغ با اشاره به اینکه هر هنرمند می‌تواند در هر یک از دو بخش ۳ اثر و در مجموع ۶ اثر را ارسال نماید، بیان کرد:  به نفرات برتر در بخش ویژه تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ  ۱۰ میلیون تومان، در بخش عمومی تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ ۵ میلیون تومان و افراد شایسته تقدیر، لوح تقدیر و مبلغ ۳ میلیون تومان به عنوان هدیه اعطا می‌شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه اختتامیه این جشنواره ۱۵بهمن ماه خواهد بود، اظهار کرد: علاقمندان از ۱۵ آبان تا پایان دی ماه فرصت دارند که آثار خود را ارسال کنند همچنین می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی honareasemani.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400081511271
  • خبرنگار :

برچسب‌ها