برگزاری کارگاه مهارتی کیک و شیرینی در جهاددانشگاهی همدان

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی همدان از برگزاری کارگاه مهارتی کیک و شیرینی در قالب طرح توسعه مشاغل خانگی خبرداد و گفت: کارگاه‌های مهارتی کیک و شیرینی‌پزی صبح امروز، سه شنبه یکم تیر ماه در محل جهاد دانشگاهی همدان آغاز شد.

عبدالله میرزابیگی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: در این کارگاه مهارتی خانم‌ها "پروانه، فرزانه و نسرین شهابی" به عنوان مدرسان و پیشرانان رشته کیک و شیرینی به مباحثی همچون طرز تهیه کیک اسفنجی، پاپس کیک و شیرینی شکلاتی پرداختند.

وی با بیان اینکه متقاضیان این رشته ضمن ابراز خرسندی از برگزاری دوره‌های مهارتی رشته منتخب، طبق دستور مدرس طرح، در محل آموزش اقدام به تهیه کیک می‌کنند، تصریح کرد: رشته کیک و شیرینی با ۱۰۸ ثبت نامی، هشتمین رشته پر مخاطب در سطح استان است که از این تعداد ۸۱ متقاضی متعلق به شهرستان همدان است.

میرازبیگی با اشاره به اینکه هریک از متقاضیان در این رشته مانند سایر رشته‌ها ۱۶ ساعت دوره آموزش مهارتی را طی خواهند کرد، یادآور شد: طرح مشاغل خانگی با همکاری دو مجموعه وزارت کار (کارفرما طرح) و جهاد دانشگاهی (مجری طرح) با هدف اشتغال برای ۵۴ هزار نفر در ۳۱ استان در حال انجام و پیگیری بوده که سهم استان همدان ۲۱۰۰ نفر است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400040100484
  • خبرنگار :