سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، اضافه کرد: برای تحقق این هدفگذاری روی راه اندازی دوباره واحدهای فرسوده و مستهلک صنایع تبدیلی استان حساب ویژهای باز کردهایم.
کریمی از تلاش برای تامین نقدینگی واحدها به عنوان یکی دیگر از برنامه های استان یاد کرد و گفت: در این راستا امسال سعی میکنیم توسعه واحدهای موفق را در برنامه قرار دهیم، چون کار کردن روی توسعه واحدهای موفق جهت افزایش ظرفیت و یا تولیدات جدید می تواند گام مهمی در توسعه صنایع تبدیلی استان باشد.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: امسال روی ایجاد واحدهای فراوری در دو بخش فرآوری محصولات باغی و شیلاتی تاکید داریم که در سنوات گذشته کمتر مورد توجه بودهاند، هرچند توسعه واحدهای صنایع تبدیلی دیگر بخشها نیز در برنامه استان است.
کریمی اضافه کرد: امسال توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاروزی را در شهرستان های قصرشیرین، دالاهو و اورامانات در برنامه داریم.
این مسئول سپس مجموع ظرفیت واحدهای فرآوری، ذخیره سازی و بسته بندی استان که تاکنون از دو سازمان جهاد کشاورزی و صنعت و معدن مجوز گرفتهاند را در استان کرمانشاه 4.7 میلیون تن اعلام کرد و افزود: امسال افزایش 300 هزار تنی این ظرفیت را در برنامه داریم و امیدواریم با اجرایی شده برنامهها، ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی استان به پنج میلیون تن برسد.
انتهای پیام