مهدی آرمان در گفت و گو با ایسنا گفت: در این دوره از نمایشگاه هیاتهای خارجی از کشورهای عمان، ارمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، ترکیه، عراق و افغانستان حضور دارند و از دیروز شنبه ۲۴ آذر ماه جلسات B2B آغاز شد.
وی به بیان اینکه این جلسات به مدت دو روز ادامه دارد، آخرین روز این جلسات را امروز یکشنبه ذکر و اظهار کرد: در این رویداد این فرصت فراهم شد که ارتباط نزدیکی میان شرکتهای ایرانی با این هیاتهای خارجی ایجاد شود.
آرمان با اشاره به سازوکار برگزاری این جلسات توضیح داد: از یک هفته قبل از برگزاری این نمایشگاه، پلتفرمی تهیه شد و شرکتهای ایرانی میتوانستند با مراجعه به آن به اطلاعات هیاتهای خارجی حاضر در نمایشگاه دسترسی داشته باشند و از این طریق هیاتهای متناظر خود را پیدا کنند.
مدیر بخش B2B دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ایران ساخت اضافه کرد: از طریق این پلتفرم شرکتها میتوانستند زمان برگزاری جلسات خود را در این نمایشگاه رزرو کنند و در ایام برگزاری نمایشگاه با برگه پرینت رزرو جلسات، میتوانستند جلسات خود را برگزار کنند.
وی اضافه کرد: بعد از برگزاری جلسات فرم نظرسنجی توزیع شد تا بتوانیم براساس دادههای این فرمها در سالهای آتی گامهای موثرتری برداریم.
آرمان از برگزاری ۲۰۰ نشست تجاری خبر داد و گفت: در این مدت طرفهای ایرانی نشستهای خوبی به هیاتهای خارجی داشتند.
مدیر بخش B2B دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ایران ساخت هدف از برگزاری این نشستها را برگزاری آشنایی طرفهای خارجی با توانمندیهای شرکتهای ایرانی عنوان کرد و افزود: در این نشستها یک پیشنویس قرارداد منعقد میشود که شامل یک توافق ۶ ماهه است تا دو طرف در تعامل نزدیکتر با یکدیگر قرار گیرند. این پیش زمینه منجر به انعقاد قرار داد خواهد شد.
وی با اشاره به اثرات برگزاری این رویدادهای B2B نمایشگاهی گفت: یکی از اثرات مغتنمی که برای شرکتهای ایرانی در این رویدادها ایجاد میشود این است که شرکتها میتوانند توانمندیهای خود را عرضه کنند. در این نمایشگاه طرفهای خارجی متوجه شدند که شرکتهای ایرانی در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی چه توانمندیهایی دارند.
آرمان اضافه کرد: از سوی دیگر بسیاری از هیاتهای خارجی که در این نمایشگاه حضور مییابند، خریدار محصولات نیستند بلکه نمایندگان رسمی و دولتی هستند و طرفهای ایرانی را به شرکتهای خود معرفی میکنند.
انتهای پیام
نظرات