• چهارشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۷:۵۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403090705284
  • منبع : قوه قضاییه

رئیس مرکزوکلای قوه قضائیه:

۲ هزار وکیل تخصصی جذب کرده و آموزش داده‌ایم/ درصدد اصلاح قانون تسهیل هستیم

۲ هزار وکیل تخصصی جذب کرده و آموزش داده‌ایم/ درصدد اصلاح قانون تسهیل هستیم

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه بر اهمیت نقش آشنایی با قوانین انتظامی تاکید کرد و گفت: درصددیم با همین مشارکت خردجمعی بحث قانون تسهیل را اصلاح کنیم و کیفیت اجرایی آن را ارتقا ببخشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، حسن عبدلیان‌پور در سفر به استان خراسان جنوبی و با حضور در همایش «بایدها و نبایدهای انتظامی» با بیان اینکه هیئت مدیره وکلا و کارشناسان خراسان جنوبی اقدامات خوبی در راستای بهبود کیفیت خدمات به اعضای مرکز و جامعه انجام داده‌اند، اظهار کرد: تلاش ما بر این بوده که استان‌ها را به لحاظ امکانات و تجهیزات فنی و نرم افزاری ارتقا دهیم و این مسئله را امروز در استان خراسان جنوبی به خوبی مشاهده می‌کنیم.

وی در مورد همایش و کارگاه آموزشی در حوزه انتظامی بیان کرد: تبیین مسائل انتظامی برای تمامی اعضای مرکز امری واجب و ضروری است و باید وکلا، کارشناسان و مشاوران ما نسبت قوانین و مقررات انتظامی آگاه و بر آن مسلط باشند تا مشکلاتی برای خودشان و دیگران به وجود نیاورند.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به قانون تسهیل، گفت: بر اساس این قانون طی سه سال گذشته به اندازه کل دوران فعالیت مرکز به مجموعه ما افزوده شده است و امروز جمعیتی بیش از ۱۲۰ هزار نفر را شامل می‌شویم؛ لذا ما باید خود را برای پذیرش این تعداد نیرو در حوزه‌های وکالت و کارشناسی رسمی و مشاوران خانواده آماده می‌کردیم.

وی با اشاره به این که یکی از مسائلی که باید به طورجد به آن توجه می‌شد مسئله انتظامی است، افزود: ما باید یک شبکه قوی در کل کشور ایجاد می‌کردیم یک قاضی در هر استان و قضات در شعبه‌های تجدید نظر، هیئت بدوی و هیئت تعیین صلاحیت را مستقر می‌کردیم که کار بسیار گسترده و مشکلی بود.

عبدلیان‌پور ادامه داد: این تعداد عضو برای یک نهاد ملی مستلزم ایجاد امکانات و و برنامه‌ریزی منسجم بود تا استان‌ها را به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ارتقا می‌دادیم که به لطف خدا این مهم به همت و تلاش همه اعضای مرکز محقق شده و امروز شاهد یک ساماندهی سراسری در حوزه‌های وکالت، کارشناسی و مشاوران خانواده هستیم.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با بیان اینکه ما یک راهبرد جدی در امر وکالت داریم و آن بحث وکالت تخصصی است، عنوان کرد: امروز شرایطی نیست که یک وکیل در چند حوزه ورود پیدا کند چرا که بحث تخصص مطرح است و ریاست قوه قضاییه نیز این رسالت را برعهده ما گذاشته تا امور را تخصصی کنیم.

وی ادامه داد: رئیس قوه قضاییه در بازدیدی که از غرفه مرکز در نمایشگاه بین‌المللی کتاب داشتند پس از مشاهده چند مورد از کتب تخصصی منتسب به مرکز چند مورد سفارش و دستورالعمل را در زمینه تهیه و انتشار کتب کاربردی درحوزه وکالت و قضاوت مطرح کردند و ما آن را شروع کردیم و انشالله در نمایشگاه کتاب سال آینده ارائه خواهیم کرد.

عبدلیان‌پور درمورد اقدام مرکز در حوزه وکالت تخصصی، توضیح داد: درحال حاضر ما ۲ هزار وکیل در حوزه تخصصی جذب کرده و آموزش داده‌ایم و بدون تعصب در امر آموزش اساتید را براساس معیار علمی انتخاب کردیم تا بالاترین کیفیت را در آموزش‌های تخصصی داشته باشیم.

وی افزود: کیفیت آموزش‌های ما در حوزه وکالت تخصصی به قدری بالاست که از دیگر نهادهای موازی و حقوقی نیز برای شرکت در این کلاس‌ها مراجعه می‌کنند و ما با روی باز آنها را می‌پذیریم چرا که نگرش ما یک نگاه تخصصی و ملی است.

رئیس مرکز با اشاره به نیاز جامعه به رشته‌های جدید در حوزه دعاوی مختلف، گفت: ما با نیازسنجی علمی و پالایش اطلاعات مختلف در حوزه حقوقی و سایر امور قضایی امروز رشته‌هایی همچون هوش مصنوعی، رمز ارز، پزشکی تخصصی، قراردادهای ورزشی و … را در دستور کار آموزش‌های تخصصی قرار داده‌ایم و وکلایی با دانش بسیار بالا در این حوزه‌ها به جامعه و دستگاه قضا معرفی خواهیم کرد.

عبدلیان‌پور با اشاره اجرای سند تحول قضایی در مرکز بیان کرد: ما هرآنچه که در سند تحول قضایی تکلیف شده بود را در دستورکار قرار دادیم و عملی کردیم. ما از سند تحول و اقدامات محوله جلوتر هستیم و کارهایی بزرگ را در دست داریم و دایره خدمت‌رسانی مرکز را گسترده کرده‌ایم.

رئیس مرکز درباره اقدامات صورت گرفته درمرکز، تصریح کرد: ما در هوشمندسازی و الکترونیکی سازی خدمات مرکز رشد بسیار شگرفی داشته‌ایم و امروز توانسته ایم با بومی‌سازی این تخصص‌ها به صورت درونی فعالیت کنیم و نیازی به بیرون نداشته باشیم.

وی ادامه داد: ما بحث نشست‌های تخصصی را به طور جد در دستور کار داریم و از هیئت مدیره‌های استانی می‌خواهیم که این نشست‌ها را در دستورکار قرار دهند و آن را به صورت گسترده پخش و منتشر کنند.

عبدلیان‌پور با اشاره به اقدامات رسانه‌ای مرکز، افزود: مجموعه ما در حوزه رسانه تحولی بزرگ داشته است و امروز ما به لحاظ خبری از تیم رسانه‌ای قوی در حوزه تولید محتوا برخورداریم و رسانه‌هایی تخصصی همچون حامی عدالت را داریم که در حوزه حقوقی و قضایی فعالیت دارد.

رئیس مرکز با بیان اینکه امروز مسئولان قوه، مرکز وکلا را آبروی نظام و قوه قضاییه معرفی می‌کنند، گفت: این مهم حاصل نمی‌شد مگر با تلاش‌ها و زحمات همه اعضای مرکز که با روحیه خردجمعی توانسته است امورات را پیش ببرد.

عبدلیان‌پور در پایان افزود: ما درصددیم با همین مشارکت خردجمعی بحث قانون تسهیل را اصلاح کنیم و کیفیت اجرایی آن را ارتقا ببخشیم و در این زمینه با معاونت حقوقی ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی جلسات متعددی داشته‌ایم و در آینده‌ای نزدیک این مهم نیز محقق خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۲۱:۲۱

شما سالی دو بار آزمون برگزار میکنید چطور به فکر اصلاحش هستید ! ؟

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۸ ۰۰:۳۹

چرا هر کی هر چقدر دلش میخواد میگیره و هیچ قانونی هم نداره

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۸ ۱۴:۲۳

سلام مهمترین اصلاح در حوزه وکالت اصلاح و حذف ماده ۱۸۷ است که به منظور تامین بودجه تاسیس شده است که قطعا باید منحل شود.

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۹ ۱۲:۰۹

جذب نیروی بیش از حد خوب نیست.حداقل اون عزیزانی که جذب میشن خودشون هم به فکر نیستن که فردای روزگار چطور باید کار کنند.الان کارشناس رسمی داریم که میگه من حتی ارزش نداره پروانه ‌کارشناسی رو تمدید کنم

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۹ ۱۴:۴۸

هیچی دیگه، نوبت ماکه بشه قانون رو اصلاح میکنید و شرایط رو سخت تر،

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۱ ۰۶:۱۵

سلام مردم عزیز سعی کنید اختلافات را خانوادگی و دوستانه با وساطت چند نفر حل کنید. سعی کنید به مراجع دولتی و دادگاه ها مراجعه نکنید و در حد شورای حل اختلاف موضوع را تمام کنید. ورود به دادگاه حداقل یکسال زمان نوبت دهی و بررسی اولیه و تعین نوع دادگاه .