محمد پیرنیا، فعال حوزه دانشجویی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به دیدار روز گذشته مقام معظم رهبری با هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی در سالروز قیام عظیم مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، اظهار کرد: دفاع نرمافزاری، جبههای است که سلاحش آگاهی و خلاقیت است. ما در فضای دانشجویی، پروژههایی مانند «کارزار رسانهای ضدتحریم» راه انداختهایم که با استفاده از دادههای اقتصادی، اثرات مخرب تحریمها را شفاف و توطئههای دشمن را افشا میکند. برگزاری مسابقات مقالهنویسی با موضوع «امنیت سایبری و هویت ملی»، دانشجویان را به تولید محتوای متقن ترغیب میکند این اقدامات، پاسخی عملی به تأکید رهبری مبنی بر مسدود کردن نقاط نفوذ دشمن است.
وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب اسلامی نقص در دفاع سختافزاری را با ابزار نرم قابل جبران خواندند، اما عکس آن را ممکن ندانستند، بیان کرد: این سخن به معنای آن است که اگر دشمن، در قبال پیشرفت موشکی ما سکوت رسانهای اختیار کند، ما با تولید محتوا میتوانیم واقعیت را بیان کنیم؛ اما اگر هویت ملی را زیر سوال ببرد، با موشک نمیتوان پاسخ داد. باید با استفاده از ابزار رسانه پاسخ مناسبی ارائه کرد.
پیرنیا با اشاره به ضرورت «انس جوانان با مفاهیم انقلاب» که در سخنان روز گذشته رهبر انقلاب نیز مطرح شد، بیان کرد: متأسفانه برخی تنها مفاهیم و شعارهای کلیشهای را از "انقلاب" میشناسند. برای رفع این مشکل باید پروژه «بازخوانی بیانیههای امام» را آغاز کنیم و هر هفته، بخشی از سخنان امام در گروههای دانشجویی تحلیل و ارتباط آن با مسائل روز بررسی شود تا انقلاب را از یک رویداد تاریخی به یک گفتمان زنده تبدیل شود.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه دشمنی غرب، ریشه در هراس از الهامبخشی ایران به دیگر ملتها دارد، بیان کرد: انقلاب مردمی ایران و مقاومت ۴۵ ساله ملت در مقابل زیاده خواهی استکبار جهانی تبدیل به الگوی مقاومت در کشورهای دیگر شده است، غربیها نیز نسبت به این موضوع نگران بوده و به دنبال توقف حرکت انقلاب اسلامی هستند.
انتهای پیام
نظرات