• دوشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403050805059
  • منبع : بنیاد ملی نخبگان

دهقانی فیروزآبادی:

همزیستی متخصصان پزشکی با حوزه مهندسی زمینه‌ساز اتفاقات بسیار خوبی شده است

همزیستی متخصصان پزشکی با حوزه مهندسی زمینه‌ساز اتفاقات بسیار خوبی شده است

رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: همزیستی متخصصان پزشکی با حوزه مهندسی زمینه‌ساز اتفاقات بسیار خوبی شده است که نمود آن را در توسعه محصولات پیشرفته پزشکی و تامین نیاز کشور به اقلام پرکاربرد سلامت مشاهده می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، مرکز نوآوری گوارش و کبد و مرکز رشد فناوری‌های بالینی در پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

در قالب توافق‌نامه‌ای که بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاونت علمی ریاست جمهوری منعقد شده بود، مرکز رشد نوآوری گوارش و کبد افتتاح شد.

رسالت این مرکز رشد برقراری ارتباطی اثربخش بین دانشگاه و حوزه سلامت و صنعت است و با حمایت از پرورش تیم‌های فناور و نوآور به میزبانی پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، زمینه‌ساز توسعه نوآوری‌های سلامت است.

هسته‌های فناور، دانشجو، هیات علمی و پژوهشگر در بخش‌های مختلف پژوهشکده در حال فعالیت هستند.

مرکز نوآوری گوارش و کبد در زیرساختی به مساحت ۴۵۰۰ متر مربع، فضای استقرار ۲۴ شرکت و هسته فناور را که در موضوعاتی همچون بهداشت سلامت، پزشکی، دامپزشکی و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند، فراهم می‌کند.

روح الله دهقانی فیروزآبادی در آیین افتتاح و بهره‌برداری این مرکز نوآوری و رشد با اشاره به حمایت از تجهیز این مرکز نوآوری با هدف تبدیل ایده‌ها به محصولات دانش‌بنیان اظهار کرد: واحدهای فناور خوبی در این مرکز نوآوری مستقر هستند و اتفاق خوبی افتاده است که پزشکان ما نیز با نرخ قابل قبولی به عرصه توسعه فناوری‌های پزشکی ورود پیدا کرده‌اند. همزیستی متخصصان پزشکی با حوزه مهندسی زمینه‌ساز اتفاقات بسیار خوبی شده است که نمود آن را در توسعه محصولات پیشرفته پزشکی و تامین نیاز کشور به اقلام پرکاربرد سلامت مشاهده می‌کنیم.

به نقل از بنیاد ملی نخبگان، وی با اشاره به حمایت از ۲۴ شرکت مستقر در این مرکز نوآوری برای تبدیل شدن به شرکت دانش‌بنیان نوپا افزود: شرکت‌هایی که وارد زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان می‌شوند، می‌توانند از بسته جامع حمایتی شامل بیش از ۱۳۰ حمایت و تسهیلات منحصر به فرد بهره ببرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha