• سه‌شنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403032919661
  • خبرنگار : 50037

تزریق ۱۲۰ میلیارد تومان به حوزه برق رزن در دولت سیزدهم

تزریق ۱۲۰ میلیارد تومان به حوزه برق رزن در دولت سیزدهم

ایسنا/همدان فرماندار رزن از جذب و تزریق اعتباری افزون‌بر ۱۲۰ میلیارد تومان به حوزه برق این شهرستان در دولت سیزدهم خبر داد.

علی اصغر غفاری‌آثار در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این میزان اعتبار تزریق شده به حوزه برق شهرستان در دولت سیزدهم نسبت به سال‌های گذشته اتفاق بی‌نظیری بوده و با این میزان اعتبار اقدامات و خدمات ارزنده‌ای در زمینه حوزه برق شهرستان انجام گرفته است.

وی با اشاره به برخی خدمات انجام شده در حوزه برق شهرستان رزن در دولت سیزدهم، تصریح کرد: احداث و افزایش قدرت ۲۷ دستگاه پست برق، نصب ۱۴۸۵ دستگاه چراغ روشنایی، جابه جایی ۱۱ دستگاه پست عمومی، تعویض ۲۷۶ دستگاه تابلو هوشمندسازی، تعویض ۷۵۴ دستگاه کنتور برق به منظور هوشمندسازی ، نصب ۵۵۶ اصله پایه جدید، نصب ۱۸۵۰ دستگاه کنتور برق، جابه‌جایی ۷۸۵ پایه برق را می‌توان از جمله اقدامات انجام شده حوزه برق این شهرستان در دولت سیزدهم برشمرد.

فرماندار رزن همچنین از اجرای ۷۵ کیلومتر تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار در این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: احداث ۷۷ دستگاه پست اختصاصی برای گلخانه‌ها، چاه آب و دامداری، احداث هفت کیلومتر خط دومداره قایش، جذب دو ناظر برای نظارت بر پروژه‌های حوزه برق، جذب یک نفر سیمبان برای نیروهای بهره‌برداری از دیگر خدماتی بوده که طی مدت دو سال گذشته در حوزه برق این شهرستان انجام گرفته است.

وی همچنین با اشاره به افتتاح پست برق ۶۳ کیلو ولت شهرک صنعتی این شهرستان در هفته دولت سال‌جاری، اظهار کرد: افتتاح این پست برق از نقش موثری در جذب و استقرار سرمایه‌گذاران بیشتر در شهرک صنعتی این شهرستان برخوردار خواهد بود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه شهرستان رزن دارای ۸۴ روستا، دو شهر و دو بخش بوده که طی دو سال گذشته اقدامات ارزنده‌ای به‌منظور ارائه خدمات هرچه مطلوب‌تر در حوزه برق این شهرستان انجام شده است، گفت: تعداد مشترکان برق شهرستان رزن را ۳۱ هزار و ۶۷۲ مشترک برشمرد و افزود: تعداد مشترکان برق شهرستان رزن ۳۱ هزار و ۶۷۲ مشترک بوده که از این تعداد ۲۶ هزار و ۸۲۲ اشتراک به مشترکان خانگی، ۸۱۹ مورد به مشترکان عمومی، ۹۵۵ اشتراک به مشترکان کشاورزی، ۶۴۹ مورد به مشترکان صنعتی و دو هزار و ۴۲۷ اشتراک به مشترکان تجاری و سایر اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه  در بحث طرح تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار اقدامات خوبی در شهرستان طی دو سال گذشته انجام شده است‌، گفت: کاهش سرقت، کاهش تلفات، بالا بردن ضریب و قابلیت اطمینان شبکه از نظر قطعی درشرایط بحرانی چون باد و طوفان، کاهش خطر برق‌گرفتگی و کاهش خاموشی‌های ناشی از اتصال سیم‌های مسی برق در زمان بارندگی و وزش باد، از مزایای تبدیل سیم‌های مسی برق به کابل خودنگهدار به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha