• سه‌شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403021812548
  • خبرنگار : 30057

آغاز به کار نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با حضور ۴۵۰ شرکت از امروز/جذب کارآموز در ایستگاه کار

آغاز به کار نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با حضور ۴۵۰ شرکت از امروز/جذب کارآموز در ایستگاه کار

اینوتکس ۲۰۲۴ از امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت‌ در حالی با حضور ۴۵۰ شرکت نوآور و فناور و ۱۵۰ سرمایه‌گذار در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود که علاوه بر ارائه مشاوره برای رفع چالش‌های شرکت‌ها، ایستگاه کار نیز برای معرفی مشاغل برای جذب کارآموز برپا شده است.

به گزارش ایسنا، پارک فناوری پردیس از سال ۱۳۹۰ نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری را با عنوان INOTEX با حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برگزار کرده است.

سرمایه‌گذاری و ارتباط سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی با شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها، مشارکت و همکاری بین شرکت‌های فناور و استارت‌آپ‌های داخلی و بین‌المللی و گفت‌وگو و شبکه‌سازی بین فعالان زیست‌بوم نوآوری و فناوری اهدافی است که دست اندرکاران اینوتکس دنبال می‌کنند.

در این راستا نمایشگاه INOTEX تلاش می‌کند که علاوه بر معرفی فناوری‌های روز به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آنها متصل کند و همچنین سرمایه‌گذاران را با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در طرح‌های فناورانه یا استارت‌آپ‌ها آشنا کند.

اینوتکس ۲۰۲۴ از امروز، سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرده و تا روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد.

در این رویداد با حضور ۴۵۰ شرکت فناور و نوآور و بیش از ۱۵۰ سرمـایه‌گذار،  ۴۰۰ جلسه B۲B و بیش از ۲۰ رویـداد برگزار می‌شود.

این رویداد دارای بخش‌های متنوعی است که به این شرح هستند:

رویداد استیج اینوتکس:

بیش از ۳۰ ساعت سخنرانی، پنل و گفت‌وگوی هیجان‌انگیز و چالشی با هدف فرهنگ‌سازی کارآفرینی، شنیدن ناشنیده‌ها و همچنین ایجاد انگیزه در جوانان از برنامه‌های این بخش است.

محوریت این سخنرانی‌ها به این شرح است:

* نقش قانون‌گذار، صنایع و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ در زیست‌بوم استارت‌آپی

* چگونگی استفاده حداکثری از ظرفیت زیست‌بوم نوآوری در صنایع

* نگاهی اجمالی به زیست‌بوم نوآوری و فناوری و چالش‌های روز آن

* نگاهی به وضع موجود و ترسیم آینده زیست‌بوم

ضمنا در کنار بخش‌های اصلی که ذکر شد، بخش‌های جانبی و هیجان‌انگیز بسیاری تدارک دیده شده است.

ایستگاه آینده

در این بخش به مرور روندهای رو به رشد فناوری‌های جدید، در قالب بیش از ۲۰ ساعت سخنرانی، پنل، گفت‌وگو و نمایش فیلم، تاثیرات اقتصادی، سیاسی،‌ اجتماعی و فرهنگی این فناوری‌ها بر آینده زندگی بشر پرداخته می‌شود.

فروم حکمرانی

در این بخش رویداد اینوتکس، نگاهی به مسیر سیاست‌گذاری نوآوری و فناوری کشور خواهد شد.

«مسؤولیت متقابل پلتفرم‌ها و کاربران: از محتوا تا درآمد»، «احراز هویت یکپارچه دیجیتال: خیلی دور، خیلی نزدیک»، «تشخیص تقلب، سایبربولی، کلاه‌برداری: مسائل واقعی حکمرانی دیجیتال که باید درباره آنها راهکار داشته باشیم»، «تنظیم‌گری و قانون‌گذاری اکوسیستم‌های نوآوری: مرور چند تجربه بین‌المللی» از موضوعات مطرح در این بخش به شمار می رود. 

کافه سرمایه 

کافه سرمایه یا همان جلسات B۲B که هدفش هم‌رسانی سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر است، فرصتی ویژه برای صاحبین شرکت‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها برای جذب سرمایه و مذاکره با سرمایه‌گذاران است.

شرکت‌کنندگان و غرفه‌داران نمایشگاه با توجه به میزان سرمایه مورد نیاز و حوزه فعالیت و خدماتشان به سرمایه‌گذاران متناظر معرفی شده و جلسات ویژه‌ای برای آنها ترتیب داده خواهد شد. 

در این بخش، پس از ثبت‌نام مخاطبین و تکمیل فرم مربوط، شرکت‌کنندگان پس از گذراندن آموزش‌های لازم، طرح‌هایشان برای سرمایه‌گذاران ارسال می‌شود و در صورت پذیرش سرمایه‌گذار، جلسه‌ اول در نمایشگاه اینوتکس برگزار شده و در نهایت پس از مذاکرات متعدد به نتیجه می‌رسد.

سال گذشته حدود ۴۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری موفق در این بخش انجام پذیرفت.

تامین مالی جمعی

تامین مالی جمعی یا کرادفاندینگ، ابزار مالی نوین برای جذب سرمایه و مبتنی بر سرمایه‌های خرد جمعی است. مزایای تامین مالی جمعی، باعث توجه به این شیوه جذب سرمایه شده است و در کشور ما نیز مورد توجه قرار گرفته است.

این ابزار با نام‌های سرمایه‌گذاری جمعی و تامین سرمایه از اجتماع نیز خوانده می‌شود و عبارت است از جمع‌آوری منابع مالی مورد نیاز یک پروژه از محل سرمایه‌های خرد تعداد زیادی سرمایه‌گذار. در دنیای امروز این فرآیند معمولا بر بستر اینترنت اتفاق می‌افتد.

تامین مالی جمعی، نوعی جمع‌سپاری است که جهت سرمایه‌گذاری‌های غالبا متوسط، شکل گرفته است و روشی رایج برای تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها و کارآفرینان است. این روش نه تنها برای شروع کردن یک کسب‌وکار، بلکه برای تداوم فعالیت و توسعه آن نیز کاربرد دارد.

ایستگاه کار 

ایستگاه کار نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با هدف معرفی فرصت‌های شغلی زیست‌بوم فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

رویداد صدف جابمیت بخشی از این رویداد است که طی آن شرکت‌های پارک فناوری پردیس فرصت‌های شغلی و کارآموزی خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته و کارجویان نیز با ارسال رزومه خود، آمادگی خود را برای حضور در این فرصت‌های شغلی اعلام می‌کنند.

پاویون مشاوران 

نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ امسال شاهد استقرار پاویون منتورها و مشاوران با حضور بیش از ۴۰ مشاوره و منتور متخصص از سراسر کشور برای کمک به رفع مسائل کسب و کار و توسعه ایده استارت‌آپی است.

امسال و در سیزدهمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس ۲۰۲۴» برای برگزاری این پاویون با تعداد زیادی از مشاوران برای همکاری رایزنی شد و در نهایت بیش از ۴۰ منتور در ۱۸ حوزه تخصصی برای حضور در این پاویون انتخاب شدند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha