• سه‌شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403021813137
  • خبرنگار : 30057

دهقانی فیروزآبادی خبر داد

۳ اقدام جدید معاونت علمی در ناحیه نوآوری/ایجاد مرکز کوانتوم در پارک فناوری پردیس

۳ اقدام جدید معاونت علمی در ناحیه نوآوری/ایجاد مرکز کوانتوم در پارک فناوری پردیس

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از اجرای ۳ اقدام در پارک فناوری پردیس خبر داد و گفت: یکی از این اقدامات مرکز ملی آفرینش‌های کوانتومی است که یک ماه پیش در پارک فناوری پردیس با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر در زمینه اپتیک و کوانتوم آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروز آبادی در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ این رویداد را بزرگترین و ماندگارترین رویداد کشور در حوزه علم و فناوری توصیف کرد و با اشاره به آغاز به کار این رویداد با نواختن زنگ، گفت: این زنگ به نشانه زنگ زورخانه‌ها است که در آن مرشد زنگ را می‌نواخت و پهلوانان در میانه گود، پهلوانی می‌کردند.

وی پهلوانان این گود را شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و ادامه داد: امروز قدرت و عظمت و افتخار کشور در عرصه‌های بین‌المللی چیزی جز توان علمی و فناوری و نوآوری نیست که صاحبان آن شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند.

دهقانی فیروزآبادی گفت: رویداد اینوتکس به اتفاقی تبدیل شده است تا همه اعضای اکوسیستم نوآوری زیر سقف بوم فناوری منطقه جمع شوند و دستاوردهای یکساله را به اشتراک بگذارند.

وی با تاکید بر اینکه این رویداد که هر روز نوآورتر می‌شود، به بزرگترین رویداد زمانی نوآوری کشور تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: امیدوارم این رویداد که هر روز در حال نوآورتر شدن است، تبدیل به بزرگترین و محوری‌ترین رویداد کشور و نقشه پرواز همه شرکت ‌ها شود.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به ایجاد ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان، ادامه داد: امروز فروش این شرکت‌ها به بیش از ۵۳۰ همت در سال رسیده و صادرات شرکت‌ها نسبت به سال گذشته ۳ برابر شده است.

وی گفت: طبق آمار گمرک، ۲.۵ میلیارد دلار صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را از سال گذشته داشتیم. همه اینها نشان از توسعه روابط دیپلماسی با کشورهای دوست در حوزه‌های فناوری دارد.

دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۴۳ هیات بلندپایه خارجی را میزبانی کردیم و صبح امروز نیز در خدمت وزیر آموزش عالی زیمبابوه بودیم.

وی گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمبابوه داشته باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، گفت: ما امسال سه حرکت و اقدام در پارک فناوری پردیس داشتیم. اولین اقدام دریافت مجوز نخستین سازمان توسعه سرمایه‌گذاری در پارک فناوری پردیس طبق قانون ۱۷ جهش تولید دانش بنیان است که تاسیس شهرک نخبگانی از اهداف این سازمان توسعه سرمایه‌گذاری است. ما در کمتر از ۴ سال آینده شاهد ایجاد شهر نوآوری پردیس خواهیم بود.

وی اقدام دوم در پارک پردیس را ایجاد نمایشگاه دائمی همانند خانه نوآوری تهران عنوان و اظهار کرد: ما نیاز داریم که هم آوردگاه بزرگ همایشی و نمایشی را در پارک فناوری پردیس ایجاد کنیم و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری نیز آمادگی دارد طبق بند ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان از آن حمایت کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کرده‌ایم ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری داشته باشیم، گفت: مرکز ملی آفرینش‌های کوانتومی یک ماه پیش در پارک فناوری پردیس با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر در زمینه اپتیک و کوانتوم آغاز به کار کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha