به گزارش ایسنا، جدیدترین ماموریت فضایی سرنشیندار چین، چندین نمونه بذر را به زمین آورده است.
به نقل از چاینا دیلی، با بازگشت فضاپیمای سرنشیندار «شنژو ۱۷»(Shenzhou-17)، گروه جدیدی از نمونههای آزمایشی علمی از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین به زمین رسیدند که شامل بذرهایی برای آزمایشهای پرورش گیاه هستند.
بیشتر بخوانید:
فضانوردان چین به زمین بازگشتند
بذرهای علوفه از جمله یونجه و جو که توسط «مؤسسه دامپروری و علوم دارویی لانژو»(LIHPS) زیر نظر «آکادمی علوم کشاورزی چین»(CAAS) ارائه شده بودند، ۱۱ ماه در معرض پرتوهای فضایی در ایستگاه فضایی تیانگونگ قرار گرفتند.
پس از بررسیهای اولیه در «مرکز فناوری و مهندسی بهرهبرداری از فضا» زیر نظر «آکادمی علوم چین»(CAS)، بذرها برای بررسیهای تجربی به یک گروه پژوهشی از موسسه دامداری و علوم دارویی لانژو سپرده شدند.
«یانگ هونگشان»(Yang Hongshan) دانشمند ارشد این گروه پژوهشی گفت: پژوهشگران، آزمایشهای جوانهزنی را روی بذرها آغاز کردهاند و آزمایشهای اصلاحی را نیز انجام خواهند داد تا به محصولات جدید با کارآیی بالاتر، کیفیت بهتر و مقاومت بیشتر دست یابند.
وی افزود: انتظار میرود که نتایج این پژوهش، روحیه رقابتی چین را در زمینه علم و فناوری کشاورزی به طور قابل توجهی افزایش دهند و از توسعه پایدار کشاورزی در این کشور حمایت کنند.
گروه پژوهشی، سه گونه جدید یونجه و یک گونه جدید جو را از طریق پرورش در فضا با موفقیت کشت کردهاند. این گونهها به طور گسترده در روند تولید استفاده شدهاند.
انتهای پیام
نظرات