• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402102014433
  • خبرنگار : 50555

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

در ۲ ماه باقی‌مانده تا انتخابات، مجلس اقدامات تاثیرگذار بر زندگی مردم انجام دهد

در ۲ ماه باقی‌مانده تا انتخابات، مجلس اقدامات تاثیرگذار بر زندگی مردم انجام دهد

ایسنا/خراسان رضوی یک نماینده مجلس گفت: در ۲ ماه باقی‌مانده تا انتخابات، مجلس فعالیت‌های خود را به سمت انجام اقداماتی ببرد که روی زندگی مردم تأثیر دارد.

علی‌اصغر عنابستانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر اهمیت عملکرد نهادهای مختلف در افزایش مشارکت انتخاباتی مردم، اظهار کرد: درباره اینکه مهمترین نهادهای مخاطب سخن رهبری چه کسانی هستند، باید گفت که هر کسی که بتواند امیدی به جامعه تزریق کند، می‌تواند مخاطب صحبت‌های مقام معظم رهبری باشد. مشارکت در انتخابات زایده امید و اعتماد مردم است. هرچقدر که بیشتر بتوانیم امید و اعتماد مردم به نظام را تقویت کنیم، قطعا شرایط بهتری خواهیم داشت.

وی افزود: هر کسی به یک نحوی می‌تواند در انتخابات تاثیر گذار باشد، کسانی که در دستگاه اجرایی یا نظارتی فعالیت می‌کنند باید وظیفه خود را به درستی و با دقت انجام دهند. شورای نگهبان با دقت صلاحیت نامزدهای انتخاباتی را بررسی کند و ضمن در نظر گرفتن ملاحظات قانونی، میدان را باز کند تا همه سلایق، افکار و اندیشه‌ها بتوانند در انتخابات دخیل بوده و در ترقی ولایت فقیه بروز و حضور داشته باشند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس اضافه کرد: شورای نگهبان، دستگاه‌های اجرایی و اداری و حتی خود مجلس فعلی می‌توانند در مشارکت تاثیر داشته باشند. هر چقدر که مجلس فعلی در ایام باقی‌مانده تا انتخابات در تدوین قوانین دقت بیشتری داشته باشد و مردم را به آینده و شرایط بعدی کشور امیدوارتر کند، حتما روح مشارکت در جامعه تقویت می‌شود و انگیزه مردم برای حضور در پای صندوق‌های رأی بیشتر خواهد شد.

عنابستانی با بیان اینکه نباید صرفاً خلأ‌ها را نگاه کنیم و به طور مرتب به اشتباهات بپردازیم، عنوان کرد: اشکالات جامعه را نباید به غباری در مقابل پیشرفت‌ها و کارهای خوب تبدیل کنیم. برخی از افراد نقش اساسی در بروز مشکلات و خلأهای جامعه دارند و نقاط ضعف را انگشت‌نما می‌کنند و سبب احساس ناامیدی در مردم می‌شوند. رسانه می‌تواند در تقویت امید و باور مردم به آینده کشور نقش مهمی داشته باشد و به مردم نشان‌ دهد که شرکت در انتخابات یعنی اینکه اختیار مردم در دست خودشان است و می‌توانند با مشارکت در انتخابات مسیر حرکت آینده کشور را تعیین کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه پایان سال است و اعتبارت عمرانی به نحو خوبی تزریق می‌شود، افزود: باید پروژه‌های عمرانی راه‌اندازی و نقاط ضعف آن‌ها گرفته شود و انتظارات مردم در مسائل عمرانی از جمله آب، راه، گاز و برق برآورده شود. مجلس نیز می‌تواند تمرکز خود را روی کارهای معوقه و فعالیت‌های نیمه‌تمام بگذارد و با اتمام آن‌ها موجب رضایتمندی مردم شود. مجلس باید تصویب لوایح ساماندهی تعطیلات و مدیریت تعارض منافع را در اولویت قرار دهد و طی این ۲ماه فعالیت‌های خود را به سمت انجام اقداماتی ببرد که روی زندگی مردم تأثیر دارد تا مردم متوجه شوند که مجموعه مدیریت و حاکمیت کشور به فکرشان است.

وی در خصوص اینکه آیا اکنون حرف و وعده نامزدها می‌تواند در جذب مردم تاثیرگذار باشد، اظهارکرد: همیشه حرف تاثیرگذار است و نمی‌توان گفت که حرف تاثیری ندارد ولی آنچه که بیشتر از همه تاثیر دارد، اراده و عمل است که باید اتفاق بیفتد و فضای حرکت جامعه به سمتی برود که مردم احساس کنند که در فرایند تعیین سرنوشت خود به معنای واقعی دخیل هستند و احساس امید و اعتماد به ساختار کنند. اقدامات صورت‌گرفته باید به اعتماد و امید مردم بیافزاید؛ امیدی که منجر به حرکت، سرزندگی و شادابی شود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: با تمام سختی‌ها و نقاط ضعف در حوزه اجرا، اما کشور در حال پیشرفت است و مردم بدانند با حضور پرشور خود در انتخابات و تعیین سرنوشت خود تمامی کارها در دستان خودشان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha