• سه‌شنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402101207941
  • منبع : وزارت تعاون،کار، و رفاه اجتماعی

سرپرست معاونت تعاون وزارت کار اعلام کرد

رشد ۴۵ درصدی صادرات تعاونی‌های استان تهران

رشد ۴۵ درصدی صادرات تعاونی‌های استان تهران

سرپرست معاونت تعاون، وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، ابلاغ سند توسعه بخش تعاون در دولت سیزدهم را فرصتی بی بدیل برای بخش تعاون دانست و از رشد ۴۵ درصدی صادرات تعاونی‌های استان تهران طی ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش ایسنا، حامد ویس کرمی در نخستین جلسه شورای توسعه تعاون در استان تهران که با حضور استاندار تهران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: در قانون اساسی طی اصول ۴۳ و ۴۴ بر استفاده از امکانات و ایجاد فرصت‌های برابر جهت ایجاد اشتغال و توجه به تعاون به عنوان مهمترین ابزار تحقق آن تاکید شده است.

وی با بیان این که در سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب بر اختصاص سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون در اقتصاد کشور تاکید شده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم نیز با ابلاغ سند توسعه تعاون یک فرصت بی بدیل برای این بخش فراهم شده که لازم است از آن در راستای توسعه کشور و رشد تولید استفاده شود.

سرپرست معاونت تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی لزوم اجرایی شدن این سند را مورد تاکید قرار داد و گفت:طی سال ۱۴۰۱ صادرات تعاونی‌های استان تهران نسبت به سال ۱۴۰۰ از رشد ۲۱ درصدی برخوردار بوده که این آمار در ۹ ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵ درصد افزایش را تجربه کرد.

به گفته ویس کرمی، میزان ایجاد اشتغال در حوزه تعاون و تشکیل تعاونی‌های دانش بنیان در استان تهران طی ۱۸ ماه گذشته مطلوب بوده است؛ به نحوی که در ۱.۵ سال گذشته اشتغال بخش تعاون در استان تهران با ایجاد ۹۵۰۰ فرصت شغلی جدید بیش از ۵۹ درصد رشد داشته و گزارش‌ها از رشد ۳۰ درصدی تعاونی‌های دانش بنیان حکایت دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت:در سند توسعه بخش تعاون اهداف، راهبردهای کلان، احکام و ماموریت‌های هر کدام از دستگاه‌ها تعیین شده و اهتمام جدی آنها برای تحقق اهداف سند را می‌طلبد. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: سند توسعه بخش تعاون با یک چشم انداز ۱۰ ساله تهیه شده است که شامل ۵ برنامه کلان در حوزه‌های تامین مالی، مردم خواهی و بازار سرمایه، نظام توزیع و کنترل بازار، بهبود محیط کسب و کار، آموزش و فرهنگ سازی تعاون، توسعه عدالت اجتماعی و مردمی سازی اقتصاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha