• دوشنبه / ۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402100402625
  • خبرنگار : 71431

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران مطرح کرد:

ضرورت تشکیل سازمان منسجم امدادی برای بحران/رشته ایمنی و حریق وارد دفترچه کنکور شود

ضرورت تشکیل سازمان منسجم امدادی برای بحران/رشته ایمنی و حریق وارد دفترچه کنکور شود

مدیر عامل سازمان آتش نشانی تهران بر ضرورت تشکیل یک سازمان ساختاری منسجم با حضور ارگان های امدادی در هنگام بروز حوادث و بلایای طبیعی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، قدرت الله محمدی در همایش ملی بازآفرینی شهری، ایمنی و مدیریت بحران که با هدف بررسی موضوع ایمنی شهری، در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت ایمنی و حفظ جان انسان‌ها تصریح کرد: زمانی که صحبت از بحران می‌شود، کلید واژه‌هایی نظیر سیل، زلزله، آتش‌سوزی، آوار، بارندگی شدید و... را می‌شنویم و در کنار این رخدادها کلید واژه‌هایی دیگر مانند هلال احمر، آتش‌نشانی، اورژانس، سازمان بحران، پدافند و... برای امدادرسانی به میان می‌آیند.

وی ادامه داد: اما در نظر بگیرید چنانچه در نزدیکی همین مکانی که حضور داریم دو یا سه ساختمان دچار آوار شوند متولی امدادرسانی کیست؟ چه سازمان‌هایی هستند؟ آیا سازمان و مجموعه‌ای مشخص برای اعزام فوری و رسیدگی به این گونه بحران‌ها وجود دارد؟ پاسخ خیر است.

محمدی افزود: به همین دلیل هم تشکیل یک سازمان ساختاری متشکل از ارگان‌های امدادی و بحرانی برای رسیدگی، امداد و نجات محبوسین و مصدومین در حوادث بسیار ضروری و کارآمد خواهد بود. در هنگام بروز حوادثی مانند زلزله، ثبت آمار و اطلاعات دقیق از افراد باید تهیه شود و وجود یک نرم افزار آماری حوادث و تشکیل گروه برای وارد کردن اطلاعات دقیق محل حادثه، تعداد نفرات و ساکنان یک محله و روستا برای انجام عملیات، آوار برداری و نجات افراد و... نیز امر بسیار مهمی است.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره اهمیت فرهنگ‌سازی در راستای کاهش خطرات حوادث و پیشگیری از خسارات ناشی از آن نیز گفت: توجه به اشاعه فرهنگ شهرنشینی اعم از زندگی فردی و اجتماعی و رعایت قوانین و مقررات برای حفظ جان و مال شهروندان بسیار مهم است و باید از کشورهای دیگر که در این زمینه به موفقیت‌هایی دست یافته اند الگو بگیریم و ایمنی که مهم‌ترین نیاز انسان‌هاست باید با وسواس بیشتری مورد توجه قرار گیرد.

محمدی با بیان اینکه محتواسازی باید از دانشگاه‌ها و مراکز علمی آغاز شود، گفت:‌ ما حتما از تولیدات علمی این همایش بهره‌ خواهیم برد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه رشته ایمنی و حریق و پیشگیری از حوادث باید در دفترچه کنکور وارد شود، گفت: امیدواریم که این موضوع در شورایعالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و سازمان سنجش مورد توجه قرار بگیرد. ایمنی بخش ضروری از هر خانه‌ای است که باید پیش از دکوراسیون و تجملات مورد توجه قرار گیرد. اما جالب است که ما برای دکوراسیون رشته‌های دانشگاهی داریم ولی برای ایمنی خیر.

در همین زمینه بخوانید:

از زلزله بم درس گرفتیم/ بازدید ایمنی از ۳۰۰۰ ساختمان مهم در تهران

محمدی با اشاره به مشکلات بافت فرسوده در پایتخت نیز اذعان داشت: هنگام بروز حوادث و آتش سوزی در بافت‌های قدیمی و ساختمان‌های فرسوده مشکلات امدادرسانی و مهار آتش‌سوزی در این نقاط برای آتش‌نشانان بسیار زیاد است و صعب العبور بودن مسیرهای داخل بازار تهران ما را بر آن داشته با تحمیل هزینه های زیاد به ساخت خودروهای کم عرض برای جلوگیری از خسارت مالی و نجات جان افرار روی بیاوریم که این موضوع هزینه و وقت زیادی را می‌طلبد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha