• دوشنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402092718972
  • خبرنگار : 30057

رقابت‌ کشورهای مسلمان برای بهره‌گیری از ظرفیت جایزه مصطفی (ص) برای حل مسائل

رقابت‌ کشورهای مسلمان برای بهره‌گیری از ظرفیت جایزه مصطفی (ص) برای حل مسائل

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت جایزه مصطفی (ص)، گفت: کشورهای عربستان، هند، ترکیه و عمان از این ظرفیت برای ارتقای حل مسائل بهره‌های زیادی برده‌اند.

به گزارش ایسنا، علی عمرانی امروز در نشست خبری نخستین فراخوان پروژه‌های مشترک و گرنت‌های بین‌المللی ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی‌ ریاست‌جمهوری با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت جایزه مصطفی(ص)، افزود: بنیاد علم مصطفی(ص) به عنوان یک مجموعه مردم نهاد در زیست بوم کشور تلاش دارد تا این همکاری‌ها را ارتقاء دهد.

وی افزود: جایزه مصطفی (ص) متعلق به جهان اسلام است و لازم است تا مجموعه‌های داخلی برای همکاری با این کشورها فعال‌تر عمل کنند و این همان اتفاقی است که در دوره اخیر اعطای جایزه مصطفی (ص) در اصفهان رخ داده است و می‌تواند به‌عنوان الگویی برای سایر مجموعه‌ها قرار گیرد.

عمرانی با اشاره به اختصاص ۷ کمک هزینه برای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حاشیه پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص)، خاطر نشان کرد: کشورهای دیگر از ظرفیت جایزه مصطفی(ص) بهره‌برداری کرده‌اند، نمونه آن کشور هندوستان است که قرارداد ۱۵ میلیون دلاری در ۵ سال را با محققان جهان اسلام منعقد کرده‌اند.

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، اظهار کرد: در ایران نیز معاونت علمی بسیار دغدغه‌مند پیگیر برگزاری این جایزه است تا در قالب آن به‌هم‌رسانی‌ها ایجاد شود. علاوه بر آن وزارت علوم و بنیاد ملی نخبگان نیز بهره‌گیری از ظرفیت‌های این جایزه را در دستور کار دارند.

وی یادآور شد: به اندازه‌ای فرصت‌های این جایزه مغتنم است که عربستان در قالب اعطای گرنت همکاری‌هایی را آغاز کرده است. کشورهای ترکیه، عمان و مالزی مثال‌های دیگری در این زمینه هستند.

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، همکاری با شبکه دانشمندان جهان اسلام را ارتقای حل مسائل عنوان و خاطر نشان کرد: نشست تبادل فناوری و یا استپ نیز در راستای تبادل علمی و فناوری برای حل مسائل است.

عمرانی، اولویت این همکاری‌ها را کشورهای مسلمان دانست و افزود: ولی ما هیچ محدودیتی با دانشمندان غیر مسلمان کشورهای غیر اسلامی نداریم و اتباع کشورهای اسلامی ساکن در کشورهای غیر اسلامی از جمله اهداف همکاری ما با دانشمندان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha