• شنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۲:۳۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403012412527
  • خبرنگار : 90069

معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی

معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی

گنجاندن پتاسیم در وعده‌های غذایی در کنار کاهش نمک مصرفی برای تنظیم فشار خون و کاهش خطر سکته مغزی مفید است.

به گزارش ایسنا، پزشکان انگلیسی می گویند مصرف میوه‌ها و سبزیجات حاوی پتاسیم بالا می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی موثر باشد.

آنها همچنین تاکید دارند در حالی که افزایش پتاسیم در وعده‌های غذایی تاثیر مثبتی بر تنظیم فشار خون دارد، تاثیر معکوسی بر عملکرد کلیه و میزان هورمون‌های بدن نخواهد داشت.

پزشکان معتقدند افراد بزرگسال باید بیش از چهار ۴ پتاسیم در روز مصرف کنند.

نتایج مطالعات پیشین نیز نشان می دهد افزایش ۴-۳ گرمی پتاسیم در وعده غذایی به کاهش فشار خون در افراد مبتلا می‌شود و با کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی ارتباط دارد.

به گزارش کتابخانه ملی دارو در ایالات متحده، پتاسیم یک ماده معدنی است که بدن برای کمک به رشد ماهیچه‌ها و حفظ فعالیت مطلوب سلول‌ها و بافت‌ها از آن استفاده می‌کند. پتاسیم در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، ماهی روغن، سفره ماهی و ساردین یافت می‌شود. همچنین سبزیجات برگ پهن و سبز رنگ و کلم بروکلی، نخود، سیب زمینی به همراه پوست و گوجه فرنگی منابع غنی از پتاسیم هستند. دیگر مواد غذایی حاوی پتاسیم، میوه‌های مرکبات، سیب، موز، خرما و زردآلو هستند.

ضعف ماهیچه‌ها، خستگی،‌ کاهش ضربان قلب و واکنش های بدنی کُند همگی نشان دهنده این واقعیت هستند که شما نیازمند مقدار بیشتری پتاسیم در رژیم غذایی روزانه‌تان هستید. لازم به ذکر است که مصرف مکمل‌های حاوی پتاسیم حتما باید با توصیه پزشک صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha