• چهارشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۱:۴۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403011405771
  • خبرنگار : 71970

طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا:

دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب مطالبات، پیشنهادها و انتقادهای موثری را بیان کنند

دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب مطالبات، پیشنهادها و انتقادهای موثری را بیان کنند

دبیر کل هسته بین‌الملل بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران گفت: دانشجویانی که در جلسه دیدار رهبر معظم انقلاب صحبت می‌کنند، «باید» مطالبات، پیشنهادها و انتقادهای موثری را بیان کنند که اگر چنین نباشد خسارتی جبران‌ناپذیر به‌ بار می‌آید و مقصرش خود این نفرات و جریاناتند. اصل تشکیل این جلسه از بزرگ‌ترین دستاوردهای جمهوری اسلامی است، پس اهمیت دارد جامعه دانشجویی اعم از تشکل‌ها و... در حفظ و کارآمدی این دستاورد بکوشند.

مجتبی طهماسبی، دبیر کل هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوُال که اگر شما نماینده دانشجویان در دیدار با رهبر معظم انقلاب بودید، به چه مسائلی می پرداختید، گفت: اولین موضوعی که وجود دارد، این است که دانشجو چه هدفی دارد و جایگاه دانشجو در فضای انقلاب اسلامی چیست. طبیعتا دانشجو رسالت حلقه معنی دارد که باید آن را به‌خوبی اجرا کند. حلقه معنی بودن دانشجو ابعاد مختلف دارد. یکی از موارد آن این است که باید پیگیر آرمان‌های انقلاب باشد. یک‌سری از این مباحث ممکن است که در کف جامعه باشد. ممکن است مسائل اقتصادی و اجتماعی باشد. اما رسالت مهم‌تری که جنبش دانشجویی دارد، این است که آرمان انقلاب و هویت انقلاب را در کف دانشگاه به دانشجویان منتقل کند. باید به فضای جهاد ‌تبیین و تمدن نوین اسلامی بپردازیم. لذا مجموعه صحبت‌هایی که در حلقه‌های مختلف مطالعاتی شده است و درباره نظم نوین جهانی و... را در محضر رهبری بیان کنیم و سوالات و نکات خود را در این خصوص بپرسیم. اینکه رسالت دانشجویان در نظم نوین جهادی چیست و به چه نکاتی در این موارد رسیده‌ایم.

وی افزود: باید به بیان رسالت دانشجویان در مباحث فرهنگی نیز بپردازیم. همچنین به مباحث دیگری که در این سال‌ها در دیدارهای دانشجویی بیان شده است، اشاره کنیم. مثلا به دستاوردها و کارهایی که در حوزه بیانات و نظرات رهبری داشته‌ایم، بپردازیم. این مسائل در اولویت قرار دارد. بخش دیگر نیز می‌توان به مسائل روز کشور پرداخت. برای مثال مسائلی که مطالبه ما از مسئولان و راهکارهای پیشنهادی است. البته دانشجویان بنا را بر این می‌گذارند که در این حوزه‌ها کمتر ورود کنند؛ چراکه اگر این مسائل ابتدایی حل شود باقی مسائل به‌خودی‌خود حل می‌شود. آنچه که مشخص و عیان است اقتصاد و معیشت مردم اولویت‌دارترین مساله کشور است که اشاره و توجه جدی و فوری به این موضوع انجام شود.

 دبیر کل هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران در پاسخ به اینکه دیدارهای دانشجویی رهبر انقلاب چه دستاوردهایی برای تشکل های دانشجویی دارد، گفت: در بیانات رهبر معظم انقلاب بارها در سالیان اخیر مشخص شده است که ایشان رصد کاملی نسبت به جریان دانشجویی دارند. معتقدم نیاز نیست رهبر معظم انقلاب همواره مستقیماً در مورد اقدامات جریان دانشجویی نظر بدهند. جریان دانشجویی باید از خودش تحلیل داشته باشد. در دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب یکی از مسائلی که باعث افزایش انگیزه برای ادامه مسیر می شود بیانات امیداور کننده رهبر معظم انقلاب است که در دانشجویان موجب ایجاد انگیزه می شود و تاثیر بسزایی در روند این جریان دارد و خواهد داشت. اینکه رهبر انقلاب می‌گویند جریان دانشجویی باید تحلیل داشته باشد یعنی اینکه اولویت‌ها را ببیند و ببیند کدام اولویت به انقلاب و حیثیت نظام ضربه می‌زند و آسیب وارد می‌کند. جریان دانشجویی باید در این حوزه‌ها ورود کند و بعد رهبر انقلاب تقدیر هم می‌کنند؛ بنابراین با این نگاه که ما صبر کنیم تا ببینیم رهبر انقلاب نسبت به یک موضوع موافق و مخالف هستند آسیب می‌زند. به نظر بنده عبرت و درس اصلی که جریان دانشجویی می‌تواند از بیانات رهبر معظم انقلاب بگیرد این است که اولویت سنجی‌ها را متناسب با نیاز انقلاب انجام دهد.

وی همچنین در خصوص تفاوت دیدارهای دانشجویی رهبر انقلاب با دیگر مسئولان تصریح کرد: به نظر بنده اگر چه رسانه‌های معاند و وابسته به دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده اند تا به رهبر معظم انقلاب انگ پاسخگو نبودن را وارد کنند، اما امروز برای هر انسانی که از اندکی انصاف و قوه عاقله برخوردار است، اثبات شده که ایشان همواره در دیدارهای دانشجویی پاسخگوی تندترین نقدها و سوالات دانشجویان با هر نوع سلیقه و گرایش سیاسی بوده اند و این در حالی است که شاید هر مسئولی چه در ایران و یا چه در خارج از مرزها توان حضور در چنین نشست‌های چالشی و چند ساعته را نداشته باشد.

طهماسبی بیان داشت: واقعیت این است که رهبر معظم انقلاب به واسطه امید و اعتمادی که به قشر دانشجو دارند هر ساله در ماه مبارک رمضان این فرصت را در اختیار فعالان دانشجویی قرار می‌دهند تا آن‌ها بتوانند در کنار بیان نقدهای خود وهمچنین بیان مسائل و مشکلات کشور راهکارهای خود را نیز برای عبور از بحران‌ها و گرفتارهای پیش روی جامعه ارائه کنند و این اتفاق نیز در یک فضای صمیمی و فارغ از هرگونه محافظه کاری و مصلحت اندیشی رقم می‌خورد، به نحوی که می‌توان گفت دانشجویان در جریان این نشست چند ساعته نقدهای خود را بدون لکنت بازگو کرده و تا پایان همین نشست نیز پاسخ‌های کامل و جامع رهبری را در خصوص مسائل مختلف دریافت می‌کنند. بر کسی پوشیده نیست که امروز گفتگوی بی واسطه فعالان دانشجویی با رهبر معظم انقلاب در ماه مبارک رمضان به یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین فعالیت‌های جنبش دانشجویی در سطح دانشگاه و جامعه تبدیل شده؛ چرا که دانشجویان در این نشست‌ها تلاش می‌کنند تا دردهای مردم و مسائل و مشکلات اداره کشور را همراه با ارائه راهکار محضر رهبر معظم انقلاب ارائه کنند و در مقابل شنوای پاسخ ها، رهنمودها و توصیه‌های معظم له باشند و امسال نیز به رسم هر سال فعالان دانشجویی امیدوارند تا بار دیگر فرصت دیدار با رهبر انقلاب را پیدا کنند.

دبیر کل هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران با اشاره به فلسفه دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب تصریح کرد: همه تاریخ دوهزار و ۵۰۰ ساله ایران‌زمین را که ورق بزنیم هیچ نمونه‌ای از چنین جلسه‌ای نخواهیم یافت؛ نه در تاریخ ایران که در تاریخ جهان هم نظیر و مشابهی نداشته و ندارد. نفر اول یک کشور شما بگویید یکی از متنفذان و سرشناسان یا مسئولان بی‌واسطه با جمع بسیاری از جوانان، به گفت‌وگو می‌نشیند. اینکه در چنین جلسه مهمی نمایندگان دانشجویان که البته لزوما همه دانشجویان را نمایندگی نمی‌کنند چون هم در عمل ممکن نیست و هم نمی‌شود منکر اعمال سلیقه‌ها شد- چه مسائلی را طرح می‌کنند از چند جهت اهمیت دارد؛ هم از این حیث که جامعه دانشجویی طیف وسیعی از سلایق را داراست و باید نظرات طرح‌شده در این جلسه از جامعیتی برخوردار باشد که به‌طور حداکثری مطالبات واقعی دانشگاه را نمایندگی کند، هم از این جهت که از حیث متقن و اجرایی‌بودن، نسل اول و دوم (مدیران بالادستی) از شنیدن صدای نسل سوم ناگزیر شوند.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویانی که در جلسه دیدار رهبر معظم انقلاب صحبت می‌کنند، «باید» مطالبات، پیشنهادها و انتقادهای موثری را بیان کنند که اگر چنین نباشد خسارتی جبران‌ناپذیر به‌بار می‌آید و مقصرش خود این نفرات و جریاناتند. اصل تشکیل این جلسه از بزرگ‌ترین دستاوردهای جمهوری اسلامی است پس اهمیت دارد جامعه دانشجویی اعم از تشکل‌ها و... در حفظ و کارآمدبودن این دستاورد بکوشند. این دیدار پیام‌ روشنی به همه مسئولان و روسای قوای سه‌گانه دارد که در خوشبینانه‌ترین حالت اگر به گفت‌وگو معتقد باشند، به لوازمش پایبند نیستند. وقتی رهبری صدای مخالفان را به رسمیت می‌شناسند و با گشاده‌رویی پای حرف آنان می‌نشینند و از قضا آنان را به ادامه مطالبه و پیگیری تشویق و به انصاف دعوت می‌کنند، تکلیف دیگران روشن است. ضمنا به گواه خود افراد، منتقدان پیش و پس از دیدار رهبری در امنیت و آرامش به‌سر می‌برند و در برابر رهبری بدون لکنت سخن می‌گویند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha