• سه‌شنبه / ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: تشکل‌های دانشجویی
  • کد خبر: 1403011305686
  • خبرنگار : 71974

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا:

خط مشی تشکل‌های دانشجویی در دیدار با رهبر انقلاب ترسیم می‌شود

خط مشی تشکل‌های دانشجویی در دیدار با رهبر انقلاب ترسیم می‌شود

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دیدار رهبری با دانشجویان نقش مهمی در تعیین خط مشی فعالیت دانشجویی دارد که این برخلاف برخی از جلسات فرمالیته مدیران دولتی در دانشگاه‌هاست. نوع مواجهه دانشجویان در دیدار رهبری و پرداختن به موضوعات سیاسی بسیار صریح و شفاف بوده است که نمونه مشابه آن در دیدار با مدیران دولتی بسیار کم است.

محمدحسین فاضل، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مقام معظم رهبری از همان برگزاری اولین جلسه دیدار با دانشجویان بر اهمیت این‌گونه جلسات تأکید داشتند، اظهار کرد: شکل برگزاری این جلسات به این‌گونه است که ابتدا نمایندگان دانشجویی بیانیه خود را قرائت می‌کنند و پس از آن رهبری ضمن پاسخ به سؤالات، نکاتی را اعلام می‌کنند، باید اذعان کرد که این‌گونه دیدارها در نوع خود بی‌نظیر است و حتی با جلسات مقام معظم رهبری با فرهنگیان، کارگران و روحانیون نیز متفاوت است.

فاضل تصریح کرد: نقطه پیشران کشور بر عهده جوانان و دانشجویان است که این موضوع در ادبیات سیاسی امام راحل نیز بود؛ به‌طوری‌که ایشان راه سعادت و اصلاح کشور را از دانشگاه عنوان کردند، برگزاری چنین جلساتی با حضور رهبری در همین راستا است، نکته دوم این دیدارها این است که با وجود همه تغییرات سیاسی و اجتماعی در کشور قشر دانشجو جایگاه خاصی در میان مردم دارد و جامعه ارزش فراوانی برای این دانشجویان قائل است، به جهت اهمیت جوانان و دانشجویان در اثرگذاری بر جریانات تحولی در کشور، مقام معظم رهبری نگاه ویژه‌ای به دانشجویان دارد،

به گفته وی؛ دانشجویان در طول سال دیدارهای متعددی با مدیران ارشد و کارگزاران ملت دارند که ۱۶ آذر نقطه اوج ارتباط بدنه دانشجویی با دولتمردان است؛ اما وزن دیدار رهبری با دانشجویان بیشتر است که این موضوع به دلیل نگاه ویژه رهبر به دانشجویان است.

فاضل ادامه داد: این جلسات نقش مهمی در تعیین خط مشی فعالیت دانشجویی دارد که این برخلاف برخی از جلسات فرمالیته مدیران دولتی در دانشگاه‌ها است. نوع مواجه دانشجویان در دیدار رهبری و پرداختن به موضوعات سیاسی بسیار صریح و شفاف بوده است که نمونه مشابه آن در دیدار با مدیران دولتی بسیار کم است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه تصریح کرد: از سال ۹۵ نطق رهبری متأثر از صحبت‌های دانشجویی بوده و استفاده از ایشان از صحبت‌های دانشجویان نشان از رهبر انقلاب به این قشر از جامعه دارد. اساساً موضوعات این جلسات باید خروجی یک سال عملکرد تشکل‌ها باشد، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی باید یک سال دغدغه فضای سیاسی کشور را داشتند و بتوانند آن را در مقابل رهبری عرضه کنند وقتی در این جلسات نماینده‌های تشکل‌های دانشجویی نقطه‌نظرات خود را در خصوص مسائل سیاسی و اقتصادی مطرح می‌کنند با افزایش تضارب اندیشه شاهد افزایش عمق نگاه دانشجویان می‌شود.

وی با بیان اینکه موضوع «جهاد تبیین» نیازمند بازنگری است، عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ به اهمیت جهاد تبیین تأکید کردند؛ اما تشکل‌ها دانشجویی و نهادهای فرهنگی نتوانستند چندان در نهادینه‌کردن این موضوع موفق باشند و در میدان هنوز به‌صورت کامل اجرایی نشده است.

فاضل عنوان کرد: دیدار با مقام معظم رهبری مهم‌ترین فرصت برای پرسش در خصوص نحوه اجرا و شئونات «جهاد تبیین» است پرداخت به موضوع حلقه میانی و حل مسائل اقتصادی و سیاسی با مشارکت مردم می‌توان به‌عنوان پرسش‌های مهم از رهبر انقلاب باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha