• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402120100186
  • خبرنگار : 71282

جزئیات نشست شورای عالی کار

تاکید بر تعیین تکلیف سبد معیشت کارگران/خروج پیشنهاد مزد منطقه‌ای از دستور کار

تاکید بر تعیین تکلیف سبد معیشت کارگران/خروج پیشنهاد مزد منطقه‌ای از دستور کار

درحالی که قرار بود در نشست روز گذشته شورای عالی کار بحث مزد منطقه‌ای به عنوان یکی از دستور کارها مورد بحث و بررسی قرار گیرد، طبق گفته نمایندگان کارگری کل این جلسه تنها به اصلاح آیین‌نامه انتخاب اعضای مراجع تشخیص و حل اختلاف گذشته و هیچ صحبتی درباره دستمزد یا مزد منطقه‌ای به میان نیامده است.

علیرضا میرغفاری - نماینده کارگران در شورای عالی کار در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح جزییات نشست شورای عالی کار اظهار کرد: جلسه با حضور وزیر کار برگزار شد و دستور کار این نشست دو موضوع بررسی مزد منطقه‌ای و اصلاح آیین‌نامه انتخاب اعضای مراجع تشخیص و حل اختلاف بود اما کل جلسه شورا به بحث اصلاح آیین‌نامه پرداخته شد و هیچ صحبتی درخصوص مزد منطقه‌ای به میان نیامد و گزارشی در این زمینه ارائه نشد.

وی با بیان اینکه جلسه به گونه‌ای پیش رفت که گویا دغدغه مزد وجود نداشت و دستمزد در حاشیه اصلاح آیین‌نامه انتخاب اعضای مراجع تشخیص و حل اختلاف قرار گرفت، اظهار کرد: رقم سبد معیشت کارگران هنوز مشخص نشده و فرصت ما تا پایان سال برای پرداختن منطقی و صحیح به موضوع دستمزد روز به روز کمتر می‌شود.

میرغفاری در ارزیابی دلیل عدم طرح پیشنهاد مزد منطقه‌ای در جلسه شورای عالی کار گفت: ممکن است به دلیل انتخابات پیش رو موقتا به این بحث ورود نشده باشد تا بعد از انتخابات مجددا مطرح شود ولی اینکه عقب نشینی از پیشنهاد مزد منطقه‌ای صورت گرفته یا نه اطلاعی نداریم.

به گفته وی انتظار گروه کارگری این است که در فرصت باقی مانده تا پایان سال به بحث مهم دستمزد جامعه کارگری پرداخته شود و سبد معیشت به حاشیه رانده نشود.

نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره جلسه آتی شورا نیز گفت: هنوز تاریخ نشست بعد اعلام نشده ولی پیش‌بینی می‌شود جلسات به زودی برگزار شود چون جلسات کمیته مزد برای تعیین رقم سبد معیشت باید متعاقبا شکل بگیرد و اکنون که در اسفندماه هستیم با توجه به زمان اندکی که باقی مانده باید هرچه سریع‌تر به بحث سبد معیشت ورود کنیم.

میرغفاری خاطرنشان کرد: متاسفانه تعلل و تاخیر در برگزاری جلسات برای چانه‌زنی‌های مزد باعث می‌شود که موضوعات مزدی به جمع‌بندی نرسد و در نهایت نمایندگان کارگری مقصر شناخته می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha