به گزارش ایسنا، دکتر شقایق حقجوی جوانمردی در نشست خبری نهمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (استپ) که امروز در محل ساختمان معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد، اظهار کرد: از یک زمانی جریان اسلامهراسی به وجود آمد و از همان موقع عدهای به فکر افتادند که جریانات صلحطلبی در قالبهای مختلف از جمله علم و فناوری به جهان معرفی شود و در این راستا بنیاد علم مصطفی (ص)با بهرهگیری از ظرفیتهای جهان اسلام آغاز به کار کرد و به طور خاص بر روی فعالیتهایی متمرکز شد که در حوزه علم و فناوری بودند.
وی جایزه مصطفی (ص) را یکی از جوایز علم و فناوری دانست که به دانشمندان صاحب اثر داده میشود و ادامه داد: با نگاهی به بازتاب اخبار مربوط به جایزه در رسانههای تخصصی علم و فناوری مشاهده میشود که مجله ساینس به عنوان یکی از معتبرترین مجلات علم و فناوری، از جایزه مصطفی (ص) به عنوان نوبل اسلامی نام برده است که توسط ایران رهبری میشود.
حقجوی با بیان اینکه بنیاد مصطفی (ص) تأسیس شد تا در جهان علم و فناوری جریانسازی کند و نقش آموزههای اسلامی را نشان دهد، یادآور شد: یکی از مهمترین برنامههای بنیاد علم مصطفی(ص) نشستهای تبادل فناوری به نام استپ است که به طور خاص طراحی شده است تا میان دانشمندان مسلمان شبکهسازی کرده و یک فضای همدلانه ایجاد کند.
وی خاطر نشان کرد: رویداد استپ قرار است ذهنهای درخشان و دانشمندان برجسته را در کنار یکدیگر قرار دهد و امیدواریم پروژههای علم و فناوری مشترک در حاشیه این رویداد به ثمر بنشیند.
رییس مرکز تبادل فناوری معاونت علمی ریاستجمهوری، نخستین نشست استپ را در سال ۱۳۸۴ مصادف با نخستین دوره برگزاری جایزه مصطفی (ص) دانست و ادامه داد: نشست «استپ» دارای دو بخش علمی و بخش فناوری است و هدف از برگزاری این نشست این است که دانشمندان از دستاوردهای محققان جهان اسلام آگاه شوند.
انتهای پیام
نظرات