• یکشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402052213801
  • خبرنگار : 71664

آغاز فعالیت شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در غرب آفریقا از شهریور

آغاز فعالیت شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در غرب آفریقا از شهریور

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در شهریور ماه ۱۴۰۲ فعالیت نخستین شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در غرب آفریقا با محوریت آموزش رشته پرستاری و مامایی شروع می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی مقتدایی در همایش بین‌المللی سازی مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت به تشریح برنامه‌های بین‌المللی‌سازی این دانشگاه پرداخت و گفت: هم اکنون ۸۸ سازمان در جهان در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند که از مهمترین آنها می‌توان به سازمان جهانی بهداشت، مجمع‌ سازمان ملل برای ریشه‌کنی ایدز و ابولا و اجلاس‌های (G7 و G20) اشاره کرد.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی ایران برای بین‌المللی‌سازی، اظهار کرد: ما نیز باید از نمایندگان خود در سازمان‌های بین‌المللی حوزه سلامت به بهترین نحو استفاده کنیم، بر این اساس جذب دانشجوی خارجی و ارتباط با افراد این نهادها از جمله اقدامات دانشگاه است.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: یکی از اقدامات دانشگاه برای بین‌المللی‌سازی، بحث ایجاد شعب بین‌المللی است که براین اساس راه‌اندازی شعبه دانشگاه در کشور غنا کلید خورده است و در شهریور ماه ۱۴۰۲ فعالیت نخستین شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در غرب آفریقا با محوریت آموزش رشته پرستاری و مامایی شروع می‌شود.

وی گفت: همچنین در این زمینه مجوز راه‌اندازی رشته دیپلماسی سلامت در مقطع Ph.D با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت امور خارجه گرفته شده است.

مقتدایی به اقدامات بین‌المللی‌سازی مراقبت اولیه سلامت با همکاری معاونت بهداشت و بین‌المللی‌سازی آموزش، تحقیقات و توانمندسازی نیروی انسانی دانشگاه پرداخت و خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای بین‌الملی‌سازی دانشگاه کسب رتبه نخست در رتبه‌بندی تایمز در زمینه شاخص ارائه خدمات بهداشتی بود که در این زمینه برای کسب رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دیگر دنیا نیز تلاش‌های دانشگاه ادامه دارد.

دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز اظهار کرد: یکی از جنبه‌های بین‌المللی‌سازی در راستای منافع دانشگاه، بازتاب عملکرد گروه‌های علمی، اساتید و اعضای هیئت علمی است.

وی با ارائه پیشنهادی به معاونت بین‌الملل این دانشگاه در زمینه ارتقای بین‌المللی‌سازی، افزود: در این زمینه برای گروه‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران یک مشاور بین‌المللی‌سازی تعیین شود تا راهنمایی‌های لازم به این گروه‌ها صورت پذیرد.

تقویت همکاری مراکز پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با سازمان جهانی بهداشت

در ادامه دکتر حمید رواقی، مشاوره منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت نیز که به صورت ویدئو کنفرانس در این برنامه شرکت کرده بود، به تشریح فعالیت‌های مشترک دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت پرداخت و گفت: با دفتر منطقه مدیترانه شرقی، ۵۰ مرکز از کشورهای مختلف همکاری می‌کنند.

وی با تشریح چگونگی همکاری مراکز مختلف مستقر در دیگر کشورها با دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، اظهار کرد: چند مرکز از دانشگاه علوم پزشکی ایران با دفتر مدیترانه شرقی در حال همکاری هستند و تقویت این همکاری از برنامه‌های مهم آینده است.

در همایش بین‌المللی‌سازی مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت، مدیران این مراکز در دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح گزارش فعالیت‌های خود پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، همچنین این همایش، تلاشی برای ظرفیت‌سازی و ارتقای فعالیت‌های بین‌المللی گروه‌های آموزشی و مراکز پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران بود و مراکز همکار WHO با استانداردها و رویه‌های لازم برای همکاری با سازمان جهانی بهداشت آشنا شدند و روش‌هایی برای ارائه بهتر دستاوردها در سطح بین‌الملل مورد بحث قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha