• یکشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402082115496
  • خبرنگار : 71431

سردار رحیمی خبر داد

نظارت پلیس امنیت اقتصادی بر بازار لاستیک/ توزیع ۷۰۰ هزار لاستیک برای کنترل بازار

نظارت پلیس امنیت اقتصادی بر بازار لاستیک/ توزیع ۷۰۰ هزار لاستیک برای کنترل بازار

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از نظارت پلیس بر بازار لاستیک و برخورد با سودجویان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در جلسه مشترک با معاون وزیر صمت و برخی از تولیدکنندگان لاستیک خودرو با اشاره به التهابات پیش آمده در بازار لاستیک گفت:‌ در همین راستا نیز پلیس امنیت اقتصادی فراجا جلساتی را با مسئولان و معاونان وزارت صنعت معدن و تجارت و همچنین تولیدکنندگان لاستیک برگزار کرد. علاوه بر آن طرح‌هایی را نیز برای نظارت بر بازار و برخورد با احتکار به اجرا درآوردیم.

وی با بیان اینکه التهابات مربوط به بازار لاستیک عمدتا مربوط لاستیک خودروهای سواری و سبک است، گفت: خوشبختانه در جریان جلسات برگزار شده به تصمیمات خوبی در این حوزه رسیدیم. تولیدکنندگان نیز خواسته‌های منطقی و اصولی در حوزه تولید داشتند که این موارد مطرح و بنا شد تا مورد توجه قرار بگیرد.

رحیمی با بیان اینکه جلسات خوبی نیز با آقای شاه میرزایی، معاون تجارت و خدمات وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، گفت: در نهایت تصمیم بر این شد تا طی روزهای آینده ۷۰۰ هزار حلقه لاستیک در میان متقاضیان واقعی لاستیک و با قیمت مصوب توزیع شود. این اقدام قطعا در کاهش قیمت لاستیک و مقابله با سوداگری در این حوزه موثر خواهد بود. در سیستم توزیع این لاستیک‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که افراد سودجو و محتکر امکان سوءاستفاده نداشته باشند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا درباره نحوه درخواست و خرید لاستیک‌ها نیز گفت: سامانه‌ای از سوی وزارت صمت ایجاد شده و فروشندگان با با ثبت شماره پلاک خودرو و شماره ملی خریدار، لاستیک‌ها را با قیمت مصوب به آنان می‌فروشند، در این خصوص پلیس هم کمک و نظارت خواهد کرد. البته عمده کمبودها در چند سایز از لاستیک بود که برخی از آنها رفع شده و چند سایز هم باقی مانده که با توزیع این ۷۰۰ هزار لاستیک رفع خواهد شد.

رحیمی درباره میزان دسترسی پلیس امنیت اقتصادی به سامانه‌های وزارت صمت گفت: یکسری از دسترسی‌ها به سامانه‌ ایجاد شده و یکسری دیگر هم باید ایجاد شود که ما در حال پیگیری و رایزنی برای ایجاد این دسترسی‌ها هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۱ ۱۹:۳۶

سلام یکی از علل تصادف جاده ای ترکیدگی لاستیک های فرسوده هست که صاحبان آن قادر نیستند با مبلغ بازار خرید کنند بیش از 5 تا 8 سال زیر ماشین هستند که فاجعه می آفرینند از طرف دیگر دلالان از کجا این همه لاستیک دپو می کنند و به قیمت چند برابری سود می کنند معمای دو پهلو صحبت کردن و عمل نکردن مسئولین ذیربط به حرفاشون هستند که جان و مال مردم بازی می کنند نمی خواهند لاستیک به دست مصرف کننده واقعی برسه چون منافع شون دست دلال تامین می شود خواهشا با مردم صادقانه حرف بزنید چرا حرف تا عمل خیلی فاصله هست ؟