• دوشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1402082215734
  • خبرنگار : 71660

بازنگری توافقنامه امنیتی کره‌جنوبی و آمریکا برای مقابله با کره‌شمالی

بازنگری توافقنامه امنیتی کره‌جنوبی و آمریکا برای مقابله با کره‌شمالی
شین وون-سیک (سمت راست) و لوید آستین

وزارت دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد، این کشور به همراه آمریکا طی گفت‌وگوهای امروز (دوشنبه) یک توافقنامه امنیتی دوجانبه را با هدف جلوگیری از پیشرفت برنامه موشکی کره‌شمالی بازنگری کردند.

به گزارش ایسنا، در پنجاه و پنجمین «نشست مشورتی امنیتی» در سئول، «شین وون-سیک» وزیر دفاع کره‌جنوبی و «لوید آستین» همتای آمریکایی‌اش یک توافقنامه دوجانبه امنیتی را تحت عنوان «استراتژی بازدارندگی متناسب» برای اولین بار از سال ۲۰۱۳ به دنبال سومین آزمایش هسته‌ای کره‌شمالی بازنگری کردند.

خبرگزاری یونهاپ به نقل از وزارت دفاع کره‌جنوبی می‌نویسد: این بازنگری ضروری بوده است زیرا استراتژی کنونی به اندازه کافی نمی‌توانست با پیشروی برنامه‌های موشکی و هسته‌ای کره‌شمالی مقابله کند.

البته این وزارتخانه اعلام نکرده که این بازنگری شامل چه مواردی شده است.

پیش از این، وزارت دفاع کره‌جنوبی گفته بود که شین و آستین به طور مشترک درباره مقابله با تهدیدات کره‌شمالی، از جمله از طریق اجرای استراتژی «بازدارندگی گسترده» گفت‌وگو خواهند کرد.

این استراتژی بر این باور است که همزمان با پیشرفت برنامه‌های موشکی و هسته‌ای کره‌شمالی، ایالات متحده از دارایی‌های نظامی استراتژیک از جمله نیروهای هسته‌ای برای دفاع از متحدان خود استفاده خواهد کرد.

شین گفت که دو کشور همکاری‌های امنیتی از جمله راه اندازی «گروه مشورتی هسته‌ای» و تقویت اجرای استراتژی بازدارندگی گسترده را ارتقا داده‌اند.

وزیر دفاع کره‌جنوبی با اشاره به رزمایش‌های نظامی گسترده اخیر با ایالات متحده تاکید کرد: این رزمایش‌ها بیانگر همکاری‌های به‌روز شده راهبردی می‌باشند.

لوید آستین نیز به نوبه خود ضمن تاکید بر «بازدارندگی گسترده آمریکا» تاکید کرد: ما نسبت به مسئله بازدارندگی گسترده متعهد هستیم. ما همچنین به دنبال همکاری نزدیک‌تر از پیش با کشورهای هم‌فکرمان از جمله ژاپن، متحدان و شرکایمان هستیم.

فردا سه‌شنبه، وزیر دفاع آمریکا پیش از عزیمت به سوی اندونزی به عنوان مقصد نهایی سفرش، در نشست مربوط به وزرای دفاع کره‌جنوبی و کشورهای عضو «فرماندهی سازمان ملل متحد» شرکت خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha