به گزارش ایسنا، عبدالرضا پازوکی در اولین همایش «جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس» که صبح امروز، چهارشنبه ۵ مهر ماه در دانشگاه علومپزشکی تهران برگزار شد، گفت: این روزها، نسل چهارم و پنجم را برای دانشگاهها قائل میشوند. دانشگاههای نسل چهارم میبایست مشکلات جامعه را حل کنند و دردی از مردم را درمان کنند. دانشگاههای علومپزشکی توانستند در دوران دفاع مقدس نقشآفرینی کنند.
وی با بیان اینکه ما در سالهای نخست انقلاب اسلامی به لطف الهی و هدایت رهبر انقلاب مرحوم امام خمینی (ره) توانستیم پرچم عدالت برافرازیم، ادامه داد: اهتزاز پرچم عدالت از همان روزهای نخست انقلاب شکل گرفته است و تا به امروز ادامه دارد. صحنههای نبرد حق علیه باطل از کودتای نوژه تا حملات منافقین ادامه داشت. جبهه حق علیه باطل نیز در حوادث سال گذشته وجود داشت.
رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران با بیان اینکه فرهنگ در دوران پهلوی به نحوی بود که در حد چهارراهها یک مشروبفروشی و مراکز موسیقی وجود داشت، اظهار کرد: با شروع جنگ تحمیلی، جوانان با فرمان امام به صحنه جنگ آمدند. حدود ۳ میلیون نفر از جمعیت ۴۰ میلیون نفری آن روزهای کشور در جبهه حاضر شدند. تحولی ایجاد شد و ما در دنیایی که در حضیض ذلت غرق بودیم، به اوج معنویت رسیدیم.
دکتر پازوکی با بیان اینکه دانشگاه علومپزشکی ایران پس از انقلاب تاسیس شد، اظهار کرد: دانشجویان و اساتید این دانشگاه با دم مسیحایی امام خمینی(ره) صاحب توفیق الهی شدند و سهم بسزایی در بهداشت و درمان دقاع مقدس داشتند. ۲۹ دانشجو، ۲۲ پرسنل دوران جنگ و ۶ مدافع سلامت در دوران کرونا جزء شهدای دانشگاه علومپزشکی ایران به فیض شهادت نائل شدند.
رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران با بیان اینکه جنگ در این روزها نسبت به گذشته متفاوت است، اظهار کرد: این روزها، جنگ ترکیبی را مشاهده میکنیم و صحنه تقابل حق و باطل است. رهبری در دیدار خود با دانشجویان در سال ۹۲ اظهار کرد، شما افسران جنگ نرم هستید. سخن ایشان بیانگر این است که جنگ از حالت فیزیکی به حالت نرم تغییر کرده است.
دکتر پازوکی با بیان اینکه سال گذشته شاهد جنگ ترکیبی بودیم، افزود: پرسش «نقش رؤسای دانشگاهها در چنین شرایطی و در برابر میراث شهدا چیست؟» مطرح میشود. دانشجویان باید دارای بنیه معنوی و فرهنگی قوی باشند. آیا دانشجوی توخالی و بیبصیرت میتواند در برابر جنگ ترکیبی مقابله کند؟ سادهاندیشی است که دانشجوی بیبصیرت بتواند مقاومت کند؛ بر این اساس ما باید دانشجوی بابصیرت تربیت کنیم. ارزشها باید در جای جای دانشگاه ساری و جاری شود.
وی ادامه داد: ما در دانشگاهها فقط به دنبال متخصص نیستیم، بلکه به دنبال تربیت کسانی هستیم که حق را از باطل تشخیص دهند. کشور آمریکا، بهترین متخصصان ویروسشناسی را در آزمایشگاههای کشورهای تازه استقلالیافته شوروی استخدام کرده است. ما به دنبال تربیت افرادی هستیم که حق را از باطل تشخیص دهند، نه اینکه ویروسی را علیه بشریت تولید کنند.
دکتر پازوکی با بیان اینکه باید بدانیم که جبهه محدود به مرز نیست، افزود: جبهه در تمام دنیا وجود دارد. ما باید دانشجویی تربیت کنیم که زمینهساز ظهور حضرت حجت شود.
انتهای پیام
نظرات