به گزارش ایسنا به نقل از معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، اصغر جهانگیر گفت: یکی از وظایف مهم قوه قضائیه همانطور که مقام معظم رهبری هم فرمودند موضوع پیشگیری از وقوع جرم و احیاء حقوق عامه است که این مباحث با یکدیگر ارتباط تنگاتنگ دارند.
وی افزود: موضوع احیاء حقوق عامه عمدتا توسط دادستانی کل دنبال میشود، به این معنا که در جایی که حقوق مردم در معرض تضییع قرار گرفته بتواند ورود پیدا کند و با برخورد به موقع اجازه ندهد حقوق مردم تضییع شود؛ پیشگیری از جرم هم به همین صورت است و تلاش میشود با شناسایی بسترهای وقوع تخلف و آسیب، برای کاهش جرائم در کشور تلاش شود.
جهانگیر تصریح کرد: به نظر میرسد این جلسات و ملاقاتهای مردمی میتواند نقش سازندهای داشته باشد، به شرطی که این جلسات تشریفاتی نباشد و وقتی درد مردم شنیده میشود تا نهایت کار و حصول نتیجه کار دنبال شود.
وی اظهار کرد: باید خود را مسئول بدانیم که اگر یک نفر به عنوان اربابرجوع در این دیدارها به ما مراجعه کرد، اگر حقی دارد به حق خود برسد و اگر حقی ندارد به او گفته شود به این دلایل حقی متوجه شما نیست؛ اگر جلسهای برگزار شود و بعدا خدایی نکرده کار در میانه راه پیگیری نشود، میتواند آثار بسیار بدی داشته باشد و به نوعی باعث صدمه اعتماد عمومی و سرمایههای اجتماعی شود.
جهانگیر گفت: در دیدارهای مردمی که برگزار میشود، میتوان نقشهای اولویتدار را مشخص کرد، چرا که به دلائل مختلف یکسری مشکلات متراکم شده از سنوات قبل وجود دارد که بخشی از آنها به دلیل نبود توازن در توسعه مناطق مختلف شهری بوده و بعضی مناطق محروم ماندهاند و خدمات به آنها به موقع داده نشده، بنابراین این مسئله در زندگی مردم تاثیر گذاشته است.
وی در ادامه افزود: از همین رو این محرومیتها موجب نارضایتی مردم شده است و برای حل این مسائل چارهای نیست جز اینکه بودجه مناطق محروم به صورت جهشی افزایش یابد.
جهانگیر در ادامه این دیدار و پس از شنیدن مشکلات شهروندان دستورات لازم را صادر و برای پیگیری مرتفع شدن مشکلات آنها بازه زمانی تعیین کرد.
در پایان این دیدار، جهانگیر و اقراریان به همراه شنگی پس زیارت امامزاده حسن (ع) به شهدای شاخص منطقه از جمله شهید مایلی و شهید صبوری ادای احترام کردند.
انتهای پیام
نظرات