• سه‌شنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۳۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402033019394
  • خبرنگار : 71660

دبیرکل ناتو: باید وابستگی به چین را کاهش دهیم/ انبار مهمات ما خالی است

دبیرکل ناتو: باید وابستگی به چین را کاهش دهیم/ انبار مهمات ما خالی است

دبیرکل ناتو گفت، اعضای ائتلاف نظامی ناتو باید وابستگی خود را نسبت به واردات چینی کاهش دهند و از صادرات فناوری‌های پیشرفته به چین خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در "روز صنعت" که توسط فدراسیون صنایع آلمان برگزار شد، بیان کرد: ما باید وابستگی به رژیم‌های مستبد را پایان دهیم. ما نباید تماما برای مواد خام اولیه ضروری و محصولات به چین وابسته باشیم. ما نباید فناوری‌هایی که می‌توانند علیه خودمان استفاده شوند و یا باعث از دست دادن کنترل زیرساخت‌های ضروری مثل شبکه اینترنت ۵ G شوند را صادر کنیم.

او در ادامه تصریح کرد: ناتو به تجارت و تعامل با چین ادامه خواهد داد؛ اما در عین حال ما باید از وابستگی‌های خود که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند، خودداری کنیم.

دبیرکل ناتو از اعضای این بلوک نظامی و شرکت‌های خصوصی خواست تا با همکاری یکدیگر وابستگی به چین را کاهش دهند.

ینس استولتنبرگ در قسمت دیگری از اظهاراتش با اشاره به کاهش ذخایر تسلیحاتی ناتو بیان کرد: ناتو به صنعتی مقاوم‌تر نیاز دارد تا ذخایر تسلیحاتی خود را که طی یک سال به کی‌یف ارسال کرده، جبران کند.

وی با تاکید بر آنکه "ناتو باید به حمایت از اوکراین ادامه دهد همانطور که از سال ۲۰۱۴ این کار را انجام داده"، عنوان داشت: ما همچنین به صنعت دفاعی مقاوم‌تری نیازی داریم. تسلیحات و مهمات ما در انبارها خالی شده است و ما باید جای آن‌ها را پر کنیم. البته این اقدام را نه فقط در آلمان بلکه در سرتاسر کشورهای عضو ناتو باید انجام دهیم.

استولتنبرگ همچنین با اشاره به درگیری مداوم روسیه-اوکراین مجددا ادعا کرد: تنها پیروزی اوکراین در میدان نبرد می‌تواند به صلحی بادوام و عادلانه منجر شود.

پس از آنکه جنگ روسیه-اوکراین آغاز شد، آمریکا و متحدانش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار تسلیحات، تجهیزات و مهمات را به کی‌یف طی یک سال گذشته ارسال کرده‌اند و با این حال اصرار می‌ورزند که این اقدام آن‌ها را تبدیل به طرفی از این جنگ نمی‌کند؛ اما این درحالیست که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، غرب را به مداخله مستقیم نه تنها با ارسال تسلیحات بلکه با آموزش نیروهای اوکراینی در خاک انگلیس، آلمان، ایتالیا و جاهای دیگر متهم کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۳-۳۰ ۰۸:۳۶

باز در شب تاریک اروپا دم خودش را به شتر گره زد.....با اینکه کشورهای اتحادیۀ اروپا در صنعت برای خودشان غول هستند ولی در وابستگی به دلارآمریکا موشی دست آموز هستند.......تاریخ در حال تکرار است پس از آثار مخرب جنگ جهانی اول و دوم نیز اروپا خودش را به آمریکا پیوند زد و تا همین الآن بدون اجازۀ آمریکا آب هم نمی خورند طرف در تمام جملات و کلمات خودش خواسته همین ها را بگوید ولی تلویحاً بیان کرده............

avatar
۱۴۰۲-۰۳-۳۰ ۰۹:۵۰

جناب دبیرکل: وقتی که: صلح - تعقل - همکاری متقابل با احترام - مودت و دوستی و....و.... جای خودش را به "جنگ"و"آتش افروزی"و"همسایه هراسی"بدهد نتیجه اش می شود همین که اروپا تمام داشته هایش رو به اتمام برود و دست تهی شود ولی آمریکا که رهبری مستقیم و غیرمستقیم جنگ روسیه-اکراین است متوجه هیچ ضرری در این بین نباشد تازه با تولیدات کارخانجات اسلحه سازی خودش اقتصاد ورشکستۀ بانکهایش را از بی حالی و بی رمقی با فروش تسلیحات نجات داده و رونق ببخشد این سیاست 200سالۀ این کشور در تمام ادوار تاریخی است.......که در اقصی نقاط جهان همیشه این سناریو در حال اجرا بوده و هنوز هم ایجاد می شود یعنی ایجاد جنگ و همسایه هراسی همیشه به رگهای اقتصاد امریکا جان تازه وارد کرده................