• یکشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۷:۲۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402023119559
  • خبرنگار : 71664

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت مطرح کرد؛

آغاز مکاتبات برای واگذاری اعتباربخشی آموزش مجازی پزشکی به ایران

آغاز مکاتبات برای واگذاری اعتباربخشی آموزش مجازی پزشکی به ایران

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی و معاون امور دانشگاهی دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند درباره مکاتبه با فدراسیون جهانی آموزش پزشکی درخصوص واگذاری اعتباربخشی آموزش مجازی علوم‌پزشکی به این دانشگاه گفت: دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند، مکاتبات در ارتباط با این موضوع را آغاز کرده است.

دکتر بابک ثابت‌دیوشلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به واگذاری اعتباربخشی آموزش مجازی علوم‌پزشکی به دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند، خاطرنشان کرد: در این زمینه مقرر شد پس از برگزاری اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی، مکاتبات با فدراسیون جهانی آموزش پزشکی آغاز شود.

معاون امور دانشگاهی دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند ادامه داد: پس از انجام مکاتبات، فرایند اعتباربخشی را با تدوین استانداردهای آموزشی در کشورهای منطقه آغاز خواهیم کرد تا مشارکت لازم در ارتباط با واگذاری اعتباربخشی آموزش مجازی شکل بگیرد.

دکتر ثابت دیوشلی با بیان اینکه اقدمات ما در زمینه اعتباربخشی محدود به حوزه بین‌الملل نمی‌شود، بلکه دور سوم اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی را در تابستان آغاز خواهیم کرد؛ اظهار کرد: دانشکده‌هایی که در اول و دوم اعتباربخشی، «تایید مشروط»، «تایید اعتبار یک‌ساله» و «تایید اعتباردوساله» دریافت کرده‌اند در مرحله سوم اعتباربخشی مورد ارزیابی مجدد قرار می‌گیرند.

دبیر شورای آموزش پزشکی در ادامه توضیح داد: در این فرایند، یک دانشکده پزشکی که در دور اول اعتباربخشی، موفق به کسب تایید اعتبار دوساله شده است، می‌بایست در مرحله سوم اعتبارسنجی بار دیگر مورد ارزیابی قرار گیرد. اگر یک دانشکده موفق به دریافت اعتبار ۴ ساله شده است، به طور قطع در محله سوم اعتبارسنجی ارزیابی نمی‌شود.

دکتر ثابت دیوشلی درباره تایید اعتبار دانشکده‌های پزشکی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تهران و شیراز توضیح داد: این دو دانشکده موفق به دریافت تایید اعتبار ۴ ساله شده‌اند و بر مبنای برنامه‌ریزی‌های انجام شده، به عنوان آخرین مراکز آموزشی در مرحله دوم اعتباربخشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه کیفیت آموزشی در دانشکده‌های پزشکی رو به رشد است، توضیح داد: تعداد دانشکده‌هایی که در دور دوم اعتبارسنجی تایید صلاحیت مشروط دریافت کردند، نسبت به دور اول کمتر بود. وضعیت دانشکده‌ها در مرحله سوم بهتر می‌شود، چرا که اهمیت اعتباربخشی برای دانشگاه‌ها محرز شده است و دانشگاه‌ها از فواید اعتباربخشی آگاه شده‌اند.

به گزارش ایسنا، دانشکده‌های پزشکی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در دو مرحله اعتباربخشی شده‌اند.  ۶۴ دانشکده در مرحله اول اعتباربخشی طی سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ اعتبارسنجی شده‌اند. مرحله دوم اعتباربخشی از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و در تابستان سال جاری به پایان می‌رسد و در این فرایند، ۶۵ دانشکده مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

در دور اول اعتباربخشی، تایید اعتبار ۳ ساله برای ۲ دانشکده‌های پزشکی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تهران و شیراز صادر شده است. همچنین ۲۲ دانشکده پزشکی موفق به کسب اعتبار ۲ ساله شده‌اند. ۲۲ دانشکده پزشکی نیز تایید اعتبار یک ساله دریافت کرده‌اند و ۱۸ دانشکده نیز «تایید صلاحیت مشروط با ارفاق» دریافت کرده‌اند.

در دور دوم اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی، یک دانشگاه توانست تایید اعتبار ۴ ساله را کسب کند. ۶ دانشکده تایید صلاحیت ۳ ساله دریافت کردند. همچنین ۳۳ و ۱۱ دانشکده از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور به ترتیب تایید صلاحیت ۲ و ۱ ساله دریافت کرده‌اند. ۱۱ دانشکده پزشکی نیز «تایید صلاحیت مشروط» دریافت کردند.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha