• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1402022314657
  • منبع : باشگاه دانشجویان

بررسی «عوامل موثر بر سلامت گوساله‌های شیری»

بررسی «عوامل موثر بر سلامت گوساله‌های شیری»

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد، نشست «عوامل موثر بر سلامت گوساله‌های شیری» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه دوشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۵ با سخنرانی دکتر فرزاد هاشم‌زاده ـ عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به لینک https://www.itpnews.com/pay/product/180 مراجعه کنند.

در هفته‌های اول زندگی، سیستم گوارشی گوساله بطور کامل توسعه نیافته است. در نتیجه، حیوان جوان به مواد مغذی که به آسانی هضم می‌شود، وابسته است. شکمبه هنوز توسعه نیافته و آنزیم‌های هضم‌کننده پروتئین برای هضم پروتئین‌های شیر استفاده می‌شود.

ساعات اول زندگی گوساله برای رشد و سلامت طولانی مدت از اهمیت بسزایی برخوردار است. گوساله بدون سیستم ایمنی کامل متولد می شود و به همین دلیل وابسته به آغوز با کیفیت بالا است . علاوه بر آن به‌منظور تامین ایمونوگلوبولین‌های ضروری برای زندگی، آغوز سیستم ایمنی بدن حیوان جوان و توسعه روده را تحریک می‌کند. مصرف آغوز اولیه بسیار مهم است زیرا هم کیفیت آغوز و هم ظرفیت جذب حیوان در ساعات اولیه زندگی کاهش می‌یابد. بعد از گذشت تنها چند ساعت، مخاط روده گوساله از نظر ایمونوگلوبولین‌های مهم غیرقابل نفوذ می‌شود. ایجاد بانک‌های آغوز و استفاده از تقویت‌کننده‌های آغوز که ابزار موثری برای اطمینان از در دسترس بودن و کیفیت ماندگار آغوز است به اثبات رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha