• شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۷:۲۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402021609300
  • خبرنگار : 71664

معاون آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی:

امیدواریم مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی تا دو هفته آینده صادر شود

امیدواریم مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی تا دو هفته آینده صادر شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تصور می‌کنم مشکلی برای اخذ مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی از طریق فراخوان جذب وجود نداشته باشد، گفت: تمام مستندات لازم را به سازمان‌های «برنامه و بودجه» و «اداری و استخدامی کشور» ارائه داده‌ و امیدواریم که طی یک یا دو هفته آینده، مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی توسط این سازمان‌ها صادر شود.

دکتر ابوالفضل باقری‌فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت اخذ مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور خاطرنشان کرد: آخرین مکاتبات با سازمان‌های «برنامه و بودجه» و «اداری و استخدامی کشور» انجام شده است. در حال حاضر، در انتظار پاسخ این سازمان‌ها هستیم. 

وی ادامه داد: تصور می‌کنم مشکلی برای اخذ مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی از طریق فراخوان جذب وجود نداشته باشد؛ چرا که تمام مستندات لازم را به سازمان‌های ذیربط ارائه داده‌ایم. امیدواریم که طی یک یا دو هفته آینده، مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی از طریق فراخوان توسط سازمان‌های «برنامه و بودجه» و «اداری و استخدامی کشور» صادر شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تایید احتمال صدور مجوز برای جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی به صورت کامل، گفت: در حال حاضر، حدود ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی بازنشسته شده‌اند یا در آستانه بازنشسته شدن قرار دارند که جای آنها در دانشگاه‌ها خالی است. 

وی با بیان اینکه علاوه بر بازنشسته شدن اعضای هیئت‌علمی، موضوع افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی نیز مطرح است، گفت: با توجه به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی، جذب هیئت‌علمی یک نیاز آموزشی قلمداد می‌شود. ضمن اینکه مستندات مربوط نیروهای بازنشسته و اساتید در آستانه بازنشستگی برای صدور مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی از طریق فراخوان جذب به قدر کافی گویا است. 

سازوکار قرارگاه «راهیان پیشرفت» در حال تهیه است

دکتر باقری‌فرد در پاسخ به این پرسش «با توجه به اینکه به در کانون توجه قرار گرفتن توانمندسازی نخبگان‌پزشکی تاکید دارید؛ در این راستا در سال جدید چه برنامه‌هایی مدنظر دارید؟» گفت: برای این منظور ساز و کار قرارگاه «راهیان پیشرفت» را در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هدف از تعریف این قرارگاه این است که بدانیم چگونه از ظرفیت نخبگان بهره‌ببریم، افزود:  وضعیت نخبگان را  فقط نباید تا زمان فارغ‌التحصیلی پیگیری کرد و باید پس از دانش‌آموختگی باید مورد توجه قرار داد. ما به این نکته مهم توجه داریم. 

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: عمدتا نخبگان را تا زمان دانش‌آموختگی هدایت می‌کنیم اما هنگامی که فارغ‌التحصیل می‌شوند، اطلاعی از وضعیت آنها نداریم و نمی‌دانیم که در چه موقعیتی به سر می‌برند یا به چه کاری مشغول هستند. ما در وزارت بهداشت به دنبال سازماندهی نخبگان هستیم که بتوانیم از ظرفیت آنها پس از فارغ‌التحصیلی استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۲-۱۶ ۱۰:۲۵

تورو خدا ی فکری هم ب حال تکنسین ها دهان و دندون کنید

avatar
۱۴۰۲-۰۲-۱۶ ۱۰:۵۶

فرزندان مسئولان منتظرند بعنوان تخبه وارد هیات علمی شوند زود باشید

avatar
۱۴۰۲-۰۲-۱۷ ۰۰:۰۰

خواهشمندیم بجای پذیرش واستبداد وجذب عضو هیات علمی در دانشگاهها از سربازان وظیفه دارای مدرک دکتری تخصصی بصورت امریه سربازی وبا گرفتن تعهد خدمت ۵ساله بدون الزام به استخدام وعضو هیات علمی شدن وبا حقوق سربازی استفاده کنید . اینکار بار مالی دولت را کاهش خواهد داد ودیگر نیازی به استخدام و جذب هیات علمی دایم در دانشگاهها نخواهد بود واز توان وظرفیت نیروهای جوان وتحصیلکرده ونخبه استفاده خواهد شد ومانع خروج جوانان از کشور می شود و زمینه برای ازدواج جوانان فراهم خواهد شد .