علیاکبر رشیدی به ایسنا گفت: تولیدات ادبیات کودک و نوجوان بیشتر مایل به فرهنگ و ادبیات غرب شده و این امر در واقع یک تهاجم فرهنگی است که در این حوزه وجود دارد و آن را تهدید میکند.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر کمتر به حوزه ادبیات کودک و نوجوان پرداخته شده اظهار کرد: اینکه کودک و نوجوان نسل جدید کارتون، انیمیشن و داستانهای غربی را از افسانهها و حکایتهای کهن ایرانی بهتر میشناسد حقیقتا امری ناخوشایند است و سبب اصلی آن کمکاری و ضعف این حوزه در چند سال اخیر است.
این شاعر با تاکید بر بهرهگیری از شعر، خلاقیت، نوآوری و همچنین تاثیرپذیری از ادبیات کهن اضافه کرد: ادبیات کهن داستانها و حکایتهای فراوان و زیبایی دارد که اگر بشود آنها را به صورت کتابهای مصور و با ویژگیهای نوآورانه ارایه داد در رشد و شکوفایی ادبیات کودک خیلی میتواند موثر باشد.
رشیدی با اشاره به تفاوت چاپ کتاب کودک و نوجوان با کتابهای بزرگسالان توضیح داد: این حوزه نیز همانند سایر حوزههای نشر با مشکلات متعددی همچون گرانی کاغذ، شرایط نامناسب اقتصادی و... مواجه است. همچنین به دلیل اینکه کاغذ کتابهای کودک باید گلاسه و رنگی باشد هزینه تمام شده برای کتاب را بالا میبرد و باعث میشود ناشر کمتر به سمت ادبیات کودک مایل شود.
انتهای پیام
نظرات