• دوشنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401012917023
  • خبرنگار : 71567

از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران؛

سقف پرداختی به اعضای هیات علمی اعلام شد

سقف پرداختی به اعضای هیات علمی اعلام شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه سقف پرداخت اعضای هیات علمی به ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیداکرده است، گفت: در خصوص کارانه نیز وزارت بهداشت در حال رفع مشکل پلکانی در دوره‌های قبل است و سقف ۹۰ میلیون تومان را در نظر گرفته اند البته به‌ندرت کسی به این عدد می‌رسد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین قناعتی در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص بازنشستگی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ها نیز گفت: طبق آمار معاونت توسعه دانشگاه، میزان بازنشستگی اعضای هیئت‌علمی در سال های گذشته ۵۰ نفر در سال بوده و در سال گذشته بیش از ۳۰ نفر بازنشسته شده اند که کمتر از حد معمول بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: برخی کسانی که بازنشسته شده اند کسانی بوده اند که سه سال در محل کار خود حضور نداشته اند. بنابراین اگر زمان بازنشستگی آنها رسیده بهتر است تا راه برای افراد علاقه مند و دلسوز دانشگاه باز شود.

وی یکی از شاخص های دیگر بازنشستگی اعضای هیئت‌علمی را رکود علمی آنان عنوان کرد و گفت: طبق قانون، اعضای هیئت‌علمی باید پس از ۸ سال ارتقاء پیدا کنند اما می‌بینیم که یک فرد پس از ۳۰ سال استادیار باقی مانده است و یا اینکه کسی موعد بازنشستگی‌اش فرا رسیده و چند سال است که در خارج از کشور به سر می‌برد و اهمیتی برای بخش خودش قائل نیست. اینها برخی مواردی است که مدنظر داشتیم.

دکتر قناعتی با اشاره به حفظ ضریب حقوق اعضای هیئت‌علمی گفت: خوشبختانه با تلاش معاون توسعه ضریب ۱.۶ برای همه اعضای هیئت‌علمی به‌جز ۴۰ نفر، حفظ شد که برای آن ۴۰ عضو هیئت‌علمی هم در پی راهکار هستیم؛ ضمن اینکه در حیطه علوم پزشکی ضرایب حقوقی تغییری نکرده است.

به گفته وی، سقف پرداخت نیز به ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیداکرده است. در خصوص کارانه نیز وزارت بهداشت در حال رفع مشکل پلکانی در دوره‌های قبل است و سقف ۹۰ میلیون تومان را در نظر گرفته اند البته به‌ندرت کسی به این عدد می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه مشکلی در پرداخته‌ای حقوقی در فروردین و اردیبهشت وجود ندارد افزود: اگر مطالبات بیمه‌ای دانشگاه وصول شود به‌سرعت کارانه‌ها را پرداخت خواهیم کرد و سعی می‌کنیم فاصله ۳ ماهه پرداخت کارانه را کمتر کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی اضافه کرد: این ها افتخار ما نیست؛ افتخار ما زمانی است که بتوانیم ماهیت برنامه‌های آموزشی را تغییر دهیم و بهتر کنیم و بتوانیم شرکت‌های دانش‌بنیان را افزایش دهیم؛ پژوهش را عدالت محور کنیم و از انحصار افراد خاص دربیاوریم و اجازه دهیم هر محققی در دانشگاه که هیچ پشتوانه سیاسی یا اتکای به قدرت ندارد بتواند مشابه افراد دیگر پژوهش کند و ما سعی می‌کنیم به این مهم برسیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتقاد به بازرسی‌ها در دوره‌های قبلی دانشگاه گفت: مشکلات مالی در دانشگاه وجود دارد که بعضاً به دلیل بی‌توجهی بازرسی‌های قبلی بوده است که خوب انجام نشده است. هر جا که بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم که وضع می‌توانسته خیلی بهتر باشد و یا در مواردی که انگشت شمار هم با فسادهای مالی برخورد می‌کنیم که ناشی از سوءمدیریت بازرسی‌های قبلی است.

دکتر قناعتی در پایان سخنان خود گفت: یکی از اقداماتی که پس از فروکش کردن کرونا انجام خواهیم داد راه‌اندازی کرسی‌های آزاداندیشی است اگرچه معمولا مسئولان از این مسئله اجتناب می‌کنند اما من از آن استقبال می‌کنم تا دانشجویان و استادان بتوانند در بحث‌های آزاد با مسئولان رودررو صحبت کنند که البته باید چیدمان و رعایت قوانین آن به‌طور کامل انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۱-۲۹ ۱۱:۲۰

با سلام من یک استاد تمام دانشگاه هستم که برای باز نشستگی اقدام نمودم در حکم باز نشستگی دو پنجم حقوق من کم شده است وقتی اعتراض نمودم به من گفتند اینهایی که ما کسر کرده ایم مصوب هییت امنا د انشگاه است و ما انرا قبول نداریم اقای وزیر بداد ما برسید چرا زمانی که حق باز نشستکی و حق بیمه کم می کردند از تمام حقوق کم می شد و ان زمان نمی گفتند ما مصوبات هییت امن را قبول نداریم

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۰ ۰۷:۴۱

هیئت علمی هر شهر کوچک و بزرگ که می‌روی خدا را شکر دانشگاه هست.با توجه به آمار فراوان دانشگاه‌های مختلف در کشور تعداد اعضای هیئت علمی نباید کم باشد. آماری وجود دارد تا تعداد آن‌ها را بدانیم.

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۰ ۱۰:۰۴

در دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در حال حاضر سقف از پارسال هم کمتر است و معلوم نیست این بهم ریختگی تا کی ادامه دارد

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۰ ۱۱:۲۳

در پرداخت حقوق متاسفانه بین دانشگاه های پزشکی و وزارت علوم با دانشگاه آزاد اسلامی تفاوت فاحشی وجود دارد و صرفاً هیات علمی های دانشگاه آزاد مظللوم واقع شده اند... که هیچ مسوولی به آن اعتنایی ندارد...!!! کارانه ۸۰ ؛۹۰ میلیونی شان که دیگر بماند.. ولله اعلم..

avatar
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۰۸:۱۸

خداییش به هیات علمی دانشگاه آزاد و نیروهای حق التدریس ظلم میشه

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۰ ۱۷:۲۱

استاد حق التدریس طی هر سه ماه تدریس یک حقوق ۸۰۰ تا یک میلیون دویست هزار تومنی باید بگیره که بعد از ۶ ماه تا ۸ ماه بهش پرداخت میشه. توجه کنین ماهیانه نه ها هر سه ماه یک پرداخت.

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۰ ۲۰:۲۹

دانشگاه اهواز ۹ ماه تاخیر کارانه دارد و آخرین کارانه پرداختی مربوط به دی ۱۴۰۰ است

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۱ ۰۰:۱۵

چرا‌کارانه پزشکان متخصص که در بیمارستانا زحمت میکشن اخرین پرداختی خرداد۱۴۰۰است؟!

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۱ ۰۵:۱۶

متاسفانه در جامعه ما همه چی زیر سوال رفته.دو قدم یه دانشگاه باز شده همه هم میگن ما استاد هستیم. در صورتی که اینجوری نیست. هیئت علمی واقعا باید توان علمی بین المللی داشته باشه که حسابی کارهای علمی و اساسی انجام بده و حقوقش رو هم بگیره. نه اینکه فقط بخواد چهارتا کلاس برگزار بکنه و ادعا داشته باشه هیئت علمی هست

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۱ ۰۸:۰۳

با سلام متاسفانه الان کلی هیئت علمی داریم که تنها چیزی که نمیدونن درس و دانشگاه و تحقیق هست افتادن تو خط بسازو بفروشی .چرا باید یک استاد زمان بازنشستگیش معلوم نباشه ؟چرا باید حقوق یک کارمند معمولی با یک هیئت علمی تفاوت اینقدری داشته باشه؟

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۱ ۱۰:۳۸

کار این عزیزان با معلمان چقدر فرق دارد که این تفاوت در میزان حقوق را شاهدیم

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۳۱ ۲۱:۲۵

کاش اساتید دانشگاه هم مانند معلمان صرفا مسئولیت آموزشی داشتند و کارهای اجرایی، پژوهشی، فرهنگی، مدیریتی و خدمات بهداشتی درمانی از روی دوش ما برداشته می شد و 3 ماه تابستان در خانه استراحا می کردیم.