دکتر عباس امام به ایسنا گفت: کتابخانه تاریخی دانشکده ادبیات دانشگاه جندی شاپور (شهید چمران اهواز) تا زمانی که در ساختمان تاریخی ـ فرهنگی سه گوش مستقر بود، بخشی داشت با عنوان «بخش آثار نفیس» که در آنجا آثار دستنویس فارسی، آثار تاریخی کمیاب یا نایاب، برخی کتابهای هنری گرانقیمت انگلیسی، فرانسوی، عربی و فارسی نگهداری میشد.
وی یادآوری کرد: در جریان انتقال پرفرازونشیب دانشکده از ساختمان سه گوش به محل جدید دانشکده ادبیات در پردیس دانشگاه شهید چمران در سالهای پایانی دهه ۱۳۸۰، برخی از این آثار به شکلهای گوناگون یا از میان رفت، یا صدمه دید و یا اصلا ناپدید شدند.
عضو گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: سالها و در دوران مدیریتهای مختلف دانشگاه، دانشکده و کتابخانه مرکزی درباره چگونگی حفظ و نگهداری آن اثار نفیس بحث و گفتوگو و اختلاف نظر بود.
امام افزود: بعدها، خوشبختانه تعدادی از آن آثار نفیس در بخشهای مختلف دانشکده ادبیات (دفتر ریاست، دفتر بخش زبان و ادبیات فارسی) و نیز کتابخانه مرکزی دانشگاه جایابی شد و نگاهداری م شوند. اما، متاسفانه همچنان شمار بسیاری از آن دست آثار در طبقه سوم کتابخانه مرکزی دانشگاه به شکلی ناشایست و زبالهدانیمانند تلنبار شده و گرفتار انواع و اقسام مشکلات گریبانگیر دانشکده و دانشگاه شدهاند.
این استاد دانشگاه گفت: با نمایش چند عکس دردآور از محیط تلنبار این آثار ارزشمند، نفیس و گرانقیمت توجه مسؤولان محترم دانشگاه شهید چمران را به رسیدگی شایسته به این مهم جلب میکنم.
انتهای پیام
نظرات