به گزارش ایسنا، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بررسی شواهد موجود به این پرسش پاسخ دادهاند که آیا آزمایشی برای تشخیص میزان کشندگی ویروس کرونا در افراد مبتلا وجود دارد یا خیر.
آنها میگویند: شواهد نشان میدهد تاکنون آزمایشی قطعی برای تشخیص میزان کشندگی ویروس کرونا در افراد وجود ندارد، اما عواملی مانند سن، جنس، میزان دسترسی به مراقبتهای ویژه مجهز و بیماریهای زمینهای (مانند دیابت، چاقی، سرطان، فشار خون، بیماری تنفسی مزمن، بیماری قلبی و عروقی و سیگاری بودن) میتوانند روی میزان کشندگی ویروس تاثیرگذار باشند و تا حدودی میزان کشندگی را قابل پیشبینی کنند.
احتمال این که فرد مبتلا، در اثر کووید-۱۹ فوت کند؛ فقط به خود بیماری بستگی ندارد، بلکه به معالجهای که وی دریافت میکند و به توانایی خود بیمار در بهبود آن نیز بستگی دارد. در حالی که ویروس کرونا میتواند هر کسی را آلوده کند، با افزایش سن، کشندگی آن نیز بیشتر میشود.
سالمندان، بیش از دیگران از بیماریهای زمینهای رنج میبرند و احتمالا به همین دلیل است که تعداد بیشتری از آنها فوت میکنند. به نظر میرسد که تعداد مرگ در مردان در صورت ابتلا، بیشتر از زنان است، اما شواهد بیشتری در این خصوص موردنیاز است.
انتهای پیام
نظرات