• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99050603866

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان:

اصناف کرمان از تسهیلات کرونایی استقبال نکردند

اصناف کرمان از تسهیلات کرونایی استقبال نکردند

ایسنا/کرمان معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان در ادامه به بحث شیوع ویروس کرونا و تسهیلاتی که برای واحدهای آسیب‌دیده از این ویروس در نظر گرفته شده است اشاره کرد و گفت: اصناف استقبالی آنچنانی که تصور می شد از این تسهیلات در استان کرمان داشته باشند را نکردند که این مسئله دلایل متعددی داشت و شاید بخشی از دلایل و مشکلات آن در زمین خود دولت و ما بوده و نتوانستیم سنگ‌اندازی‌ هایی را که در این حوزه وجود داشت را حل کنیم.

"سینا خسروی" صبح امروز ششم مردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده و برنامه‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان برای اثرگذاری بیشتر بازار سرمایه در راستای جهش تولید در استان اظهار کرد: بهترین راه تامین مالی در مباحث اقتصادی را بازار سرمایه است.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان گفت: مردم می‌توانند به نوعی در این حوزه مشارکت داشته و سرمایه‌های خرد خود را به بازار سرمایه تزریق کرده و در این واحدها شریک شوند.

وی با اشاره به اینکه این اتفاق در واحدهای بزرگ صنعتی استان کرمان سال‌ها ست که افتاده اظهار کرد: به دنبال آن هستیم که واحدهایی بیشتری از استان را وارد بازار بورس بکنیم.

خسروی با بیان اینکه ورود واحدهای صنفی به بورس و پذیرفته شدن آنها در بورس نشان از آن دارد که تمام حساب‌های مالی این واحد شفاف بوده و سود و زیان مشخصی دارد گفت: این مسئله باعث می‌شود که هم به سمت شفاف ‌سازی پیش برویم و هم مردم ما می‌توانند در یک بازار مطمئن سرمایه‌گذاری کنند.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان در ادامه به بحث شیوع ویروس کرونا و تسهیلاتی که برای واحدهای آسیب‌دیده از این ویروس در نظر گرفته شده است اشاره کرد و گفت: اصناف استقبالی آنچنانی که تصور می شد از این تسهیلات در استان کرمان داشته باشند را نکردند که این مسئله دلایل متعددی داشت و شاید بخشی از دلایل و مشکلات آن در زمین خود دولت و ما بوده و نتوانستیم سنگ‌اندازی‌ هایی را که در این حوزه وجود داشت را حل کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات براساس آخرین آمار توسط اصناف استان کرمان در بحث کرونا دریافت شده است گفت: در دیگر حوزه‌ها نیز در کنار اصناف هستیم و اصناف در صدور مجوز هر زمان که مشکلی داشته باشند می‌تواند سازمان را در کنار خود ببینند.

خسروی خاطر نشان کرد: زنجیره تولید تا توزیع را در استان پیگیری و مدیریت می‌کنیم تا واحدهای تولید در استان زنجیره تعریف شده‌ای بین تولیدات خود و بازار مصرف داشته باشند و دغدغه بازار و نگرانی توزیع برای آنها وجود نداشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha