• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99032616412
  • خبرنگار : 71424

لغو مجوز ۷ مدرسه گران‌فروش/ اعلام سقف و کف شهریه‌های مدارس

لغو مجوز ۷ مدرسه گران‌فروش/ اعلام سقف و کف شهریه‌های مدارس

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش میزان افزایش شهریه مصوب و فوق برنامه آموزشی مدارس غیردولتی امسال را اعلام کرد و گفت: سقف افزایش شهریه ۳۰ درصد و حداقل میزان افزایش شهریه ۱۵ درصد است.

به گزارش ایسنا، مجتبی زینی وند امروز دوشنبه در یک نشست خبری درباره الگوی شهریه مدارس گفت: ۱۳ آیتم در الگوی شهریه داریم که ۹ مورد از طریق سامانه ها احصا می‌شوند و برای مابقی آیتم ها، کف و سقفی درنظر گرفته شده است که اجاره بهای ساختمان مدرسه از این جمله است. از مرداد ماه سال گذشته کارگروه تعیین شهریه تشکیل و ۴۳ جلسه کارشناسی برگزار شد. سعی کردیم که امسال الگوی شهریه به گونه ای طراحی باشد که حقوق معلمان، موسسان و خانواده ها را با هم ببینیم و حق هیچ کدام را فراموش نکنیم.

وی با بیان اینکه بحث حقوق و بیمه معلمان را نیز به عنوان یکی از مهمترین شاخص های الگوی شهریه درنظر گرفتیم، گفت: تلاش کردیم از دخالت های بیرونی کم کنیم. در بحث ظرفیت و تعداد دانش آموز از سامانه سناد و در زمینه تعداد نیروهای بیمه شده از سامانه تامین اجتماعی کمک گرفتیم. سال گذشته بیمه شدن معلمان الزام شد و طبق گزارش ها در سال تحصیلی گذشته ۱۳۸ هزار معلم بیمه بودند که در سال های قبل کمتر از این میزان بود.

زینی‌وند در ادامه میزان افزایش شهریه مصوب و فوق برنامه آموزشی مدارس غیردولتی امسال را اعلام کرد و گفت: الگوی شهریه در ستاد تنظیم بازار مطرح و مصوب شده است که براساس آن میانگین افزایش شهریه ۲۳ درصد است.

به گفته وی، سقف افزایش شهریه مدارس ۳۰ درصد و حداقل میزان افزایش شهریه ۱۵ درصد است.

زینی وند افزود: بالاترین میزان شهریه دریافتی برای دوره ابتدایی ۱۲ میلیون تومان، متوسطه اول ۱۴ میلیون تومان و متوسطه دوم ۱۷ میلیون تومان است.

شناسایی ۴۵ مدرسه دارای شهریه غیرمتعارف و لغو مجوز ۷ مدرسه گران‌فروش

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۴۰ تا ۴۵ مدرسه را که شهریه غیرمتعارف گرفته بودند شناسایی کردیم گفت: تعدادی تذکر و برخورد گرفتند و اخیرا هفت مدرسه که جزو مدارس برند هم هستند از طریق شورای نظارت تهران لغو مجوز شدند. تعدادی هم توبیخ کتبی دریافت کردند و برای برخی باید صدور رای انجام شود. نظارت ما حداکثری است و با هیچ کسی تعارف نداریم.

عودت شهریه فعالیت‌های غیرآموزشی مدارس در ایام کرونا

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اینکه مدارس ملزم شدند هزینه فعالیت فوق برنامه غیرآموزشی را در ایام کرونا به خانواده ها برگردانند، گفت: مدارسی که هزینه فعالیت های فوق برنامه غیرآموزشی دریافت کرده اند ژطبق مصوبه شورای سیاستگذاری که به تک تک مدارس ابلاغ شده، باید هزینه فعالیت های انجام نشده را یا به اولیا بازگردانده و یا بابت شهریه سال آینده محاسبه کنند. همچنین موسسان موظف شدند حقوق معلمان را نیز به طور کامل پرداخت کنند و با موارد تخلف نیز برخورد شده است.

زینی وند با اشاره به نظارت‌ها بر مدارس در ایام ثبت نام گفت: پریروز یکی از اولیا به ما اطلاع داد که یک مدرسه ابتدایی ۱۷ میلیون شهریه می‌گیرد که بازرسان ما بلافاصله اعزام شدند. اولیای دانش‌آموزان موارد تخلف را حتما از طریق سامانه ۴۳۱۷ به ما اطلاع دهند و مطمئن باشند پیگیریم.

وی این را هم گفت که امکان شکایت حضوری به ویژه در مناطق یک تا شش تهران فراهم است و ناظران ما در ادارات مستقر هستند. در این ایام ۴۳۰ مورد شکایت از طریق ثبت در سامانه داشتیم که حدود ۱۰۰ مورد منتج به نتیجه شده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در ادامه درباره شهریه مراکز پیش دبستانی نیز اظهار کرد: سه نوع مرکز پیش دبستانی داریم؛ شهریه مراکز پیش دبستانی غیردولتی مستقل، بر اساس الگو تعیین و اعلام می‌شود. شهریه مراکز ضمیمه مدارس غیردولتی، 80 درصد شهریه همان مدرسه است و تعیین شهریه مراکز پیش دبستانی ضمیمه مدارس دولتی نیز در اختیار شوراهای آموزش و پرورش است و سال گذشته بالاترین میزان شهریه آن ها بیش از دو میلیون تومان نبود.

وی درباره صدور مجوز و نظارت بر پیش دبستانی‌ها گفت: آیین نامه مربوطه مصوب شده است. صدور مجوز مهدهای کودک با بهزیستی و نظارت بر محتوای آموزشی بر عهده آموزش و پرورش است. اما برای مراکز پیش دبستانی، آیین نامه تصریح کرده که پیش دبستانی ها حتما باید از سوی آموزش و پرورش تحت نظارت باشند که تفاهم نامه ای با بهزیستی در این زمینه در حال انعقاد است.

وی همچنین درباره تسهیلات حمایتی دولت برای مؤسسان مدارس غیردولتی در ایام کرونا گفت: دولت پذیرفت که موسسان مدارس و مراکز غیردولتی جزو رسته های آسیب دیده شغلی در دوران تعطیلی ناشی از کرونا هستند. ثبت نام در سامانه کارا از دو سه هفته قبل شروع شد و تا به امروز مبلغی پرداخت نشده چون فرایند باید طی شود. اما تفاهم نامه سازمان ما و معاونت اشتغال وزارت کار امضاء و مشخص شد تسهیلات شامل مؤسسان می‌شود. تا امروز 22 هزار موسس در سامانه کارا ثبت نام کرده اند.

وی در پاسخ به اینکه برخی خانواده ها از عدم ارائه خدمات مطلوب به دانش آموزان در آموزشگاه‌های علمی و عدم عودت شهریه بابت خدمات ارائه نشده گلایه دارند، گفت: شهریه مراکز غیردولتی نیز اگر منجر به انجام تعهد نشده مشمول بخشنامه اعلامی ما می‌شود و آنها هم حتما باید شهریه را برگردانند یا برای سال آینده در نظر بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۶ ۱۰:۵۶

سلام اسم مدارس رو نگفت ؟