• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99022316338
  • خبرنگار : 30450

تاریخ شفاهی ۴۰ رزمنده دوران دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد تدوین می شود

تاریخ شفاهی ۴۰ رزمنده دوران دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد تدوین می شود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به اینکه امسال مقارن با چهلمین سالروز دفاع مقدس است تصمیم گرفته شد که به مناسبت ۴۰ سالگی دفاع مقدس، تاریخ شفاهی ۴۰ رزمنده دوران دفاع مقدس استان به میزان ۵۰۰ ساعت مصاحبه اجرایی شود.

“امیرعباس آسمند” با اشاره به اهمیت تدوین تاریخ شفاهی دفاع مقدس، افزود: این برنامه به منظور تشریح نقش رزمندگان استان در دوران دفاع مقدس از سال ‌های گذشته شروع شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال مقارن با چهلمین سالروز دفاع مقدس است تصمیم گرفته شد که به مناسبت ۴۰ سالگی دفاع مقدس، تاریخ شفاهی ۴۰ رزمنده دوران دفاع مقدس استان به میزان ۵۰۰ ساعت مصاحبه اجرایی شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش ‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اداراتی مانند جهاد کشاورزی، هلال‌ احمر، علوم پزشکی و بنیاد شهید که بیشترین نقش را در دوران دفاع مقدس داشتند، برای همکاری در تدوین تاریخ شفاهی رزمندگان استان انتخاب شده ‌اند.

“مرتضی منتظر” سرپرست حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج امروز در نشست کمیته آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: سال ۹۹ مقارن با چهل ‌سالگی دفاع مقدس ملت ایران است و بر همین اساس، برنامه ‌هایی جهت گرامی‌داشت این مناسبت مهم پیش ‌بینی شده که لازم است اعضای این کمیته در اجرای این برنامه ‌ها همکاری کنند.

وی با تشریح مهم ‌ترین وظایف کمیته آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس بیان کرد: جمع ‌آوری همه اسناد دفاع مقدس (مکتوب و غیرمکتوب)، تشکیل دو تیم پژوهشی و نویسندگی در راستای محتواسازی و تدوین، تهیه نقش همه صنوف در دفاع مقدس و حمایت از پایان ‌نامه ‌های دانشجویی ارشد و دکتری با موضوع دفاع مقدس از مهم ‌ترین وظایف این کمیته است.

سرپرست حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: تشکیل تیم ساماندهی اسناد به منظور موضوع ‌بندی، کاربرگ‌نویسی، اسکن، صحافی کتاب اسنادی و غیره و برگزاری دوره ‌های ضمن خدمت آشنایی با دفاع مقدس ویژه کارکنان دولت را از دیگر وظایف این کمیته است.

منتظر همچنین از اجرای فاز سوم دانشنامه استانی دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و تصریح کرد: در این فاز، ۶۰ پرونده علمی تشکیل و ۶۰ مقاله تدوین می ‌شود.

گفتنی است؛ در این نشست مقرر شد فایل شیوه‌نامه آموزشی مصاحبه تاریخ شفاهی برای دستگاه ‌ها و نهادهای عضو کمیته «آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس» ارسال و دستگاه‌ها و سازمان ‌ها در خصوص انجام مصاحبه ‌های تاریخ شفاهی اقدامات لازم را انجام دهند.

در این نشست همچنین مصوب شد که همه اسناد تاریخ شفاهی بنیاد شهید در اختیار اداره ‌کل حفظ آثار و نشر ارزش ‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد قرار گیرد.

برگزاری کارگاه آموزشی تاریخ شفاهی با مشارکت دستگاه ‌ها و نهادهای عضو کمیته آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس، اجرای فاز سوم دانش نامه استانی دفاع مقدس توسط دانشگاه یاسوج، آموزش مجازی کارکنان دولت و ارائه دو واحد درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌های استان از دیگر مصوبات این نشست بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد، نخستین نشست کمیته “آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس”کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۹ امروز با دستورکار برنامه ‌های پیشنهادی چهلمین سالروز دفاع مقدس و ارائه گزارش‌کار مجری طرح دانشنامه استانی دفاع مقدس در سالن جلسات دانشگاه یاسوج برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha