• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۲:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99020805308
  • خبرنگار : 71234

یک عضو کمیسیون امنیت ملی:

تهدید آمریکا در خلیج فارس توخالی است/ساختار قدرت در نظام جهانی در حال تغییر است

تهدید آمریکا در خلیج فارس توخالی است/ساختار قدرت در نظام جهانی در حال تغییر است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بعد از شیوع کرونا ساختار قدرت در نظام جهانی دستخوش تغییر شده است، گـفت: وضعیت آمریکا بعد از کرونا تغییر کرده به طوری که مقامات این کشور برای پوشاندن ضعف خود در مبارزه با کرونا دست به هر اقدامی می زنند که آخرین نمونه آن تهدید توخالی شناورهای ایران در خلیج فارس بود.

شهروز برزگر در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیلی از اتفاقات اخیر در منطقه و تهدیدات رییس جمهور آمریکا گفت: برای بررسی این موارد باید به زمان تصویب برجام و صدور قطعنامه ۲۲۳۱ برگردیم که بر اساس آن قطعنامه های قبلی علیه ایران لغو شد و تمام برنامه های هسته ای صلح آمیز ایران به رسمیت شناخته شد. بعد از خروج آمریکا از برجام سنگ اندازی های زیادی صورت گرفت که نمونه آن صحبت از فعال کردن مکانیزم ماشه بود. در این باره هم سه کشور فرانسه، انگلیس و آلمان تا مهر ماه برای این کار فرصت دارند و در غیر این صورت عملا مکانیزم ماشه بی اعتبار می شود.

وی افزود: در این بین آمریکا به خاطر خارج شدن از برجام دیگر نمی توانست علیه ایران در موضوع برجام و بحث موشکی به شورای امنیت شکایت کند. به همین دلیل دست به شیطنت ها و تحریک کشورهای اروپایی می زند تا اقدامی را انجام دهد که این اتفاق هم رخ نداده است.

برزگر اضافه کرد: در همین شرایط دولت آمریکا توانایی مدیریت بحران کرونا را در کشورش ندارد. می خواهد چین را تحت فشار قرار دهد و به سازمان های بین المللی شکایت کند. حال اینکه بعد از کرونا نظام بین المللی دستخوش تغییر و تحول شد، کرونا همه چیز را به هم زد، نمونه آن وضعیت آمریکاست که روز به روز به خیل بیکاران افزوده شده و وضعیت اقتصادی اش با مشکلات زیاد روبرو شده است. در این شرایط دولت آمریکا با وضعیتی روبروست که حرف هایش در داخل کشور خریدار ندارد و در عرصه جهانی هم می خواهد خودی نشان دهد اما به خوبی می توان صدای خس خس ریه های پایان نظام سرمایه گذاری را شنید.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری اینکه در جهان امروز سه مقوله هسته ای، هوش مصنوعی و فضا و بحث های موشکی مهم است، گفت: هر کشوری که بتواند در این سه مقوله سرمایه گذاری کند می تواند به مردمش خدمت کند. موضوع فضا و تسلط بر آن هم بسیار مهم است. اینکه امروز آمریکایی ها از پرتاب ماهواره نور خشمگین شدند دلیلش آن است که تمام دانش و فنون آن توسط ایرانی ها بومی سازی شده و آنها از این موضوع نگران هستند.

برزگر در پایان افزود: ساختار قدرت در نظام جهانی بعد از بیماری کرونا تغییر کرده، به همین دلیل باید بازتعریف دیگری از شرایط داشت. در این بین آمریکا در خلیج فارس تهدیدهایی را مطرح کرده که توخالی است. بهتر است به مقامات آمریکایی سیلی که بعد از شهادت سردار سلیمانی خوردند را یادآوری کنیم که اگر باز هم دست از پا خطا کنند تبعات آن را خواهند دید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۰ ۰۱:۳۶

شهروز جان اینها چند سال است که عادت کردهای اند به خون آشامیدن...از کشتار 50 میلیون سرخپوست گرفته تا به بند کشیدن سیاه پوستآن. .حالا هم به جان ما افتاده اند. ...