• پنجشنبه / ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۵:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98122619991
  • خبرنگار : 71565

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

ملاحظه سبک زندگی رزمندگان دفاع مقدس به مردم برای در خانه ماندن کمک می‌کند

ملاحظه سبک زندگی رزمندگان دفاع مقدس به مردم برای در خانه ماندن کمک می‌کند

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تشریح نیاز ها ،شرایط لازم و وظایف وزارتخانه‌های مختلف در موضوع خانه ماندن مردم گفت: ملاحظه ای به سبک زندگی رزمندگان در دوران دفاع مقدس داشته باشیم، بخش قابل توجهی از اوقات خود را در سنگر ها می‌گذراندند؛ آن ها تلاش داشتند هم از کشور دفاع کنند و هم در آن شرایط فضایی همراه با نشاط برای خود تعریف کنند.

احمد مازنی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به لزوم در خانه ماندن مردم در شرایط کنونی کشور درباره مدیریت زمان این خانه ماندن توضیح داد و گفت: اولین مسئله برای خانه ماندن مردم این است که با توجه به نیازهای مردم شرایطی ایجاد شود که امکان دسترسی آن ها به امکانات بدون مراجعه حضوری فراهم شود. خود این موضوع اکنون ایجاد شغل می‌کند، اکنون استارت آپ‌هایی هستند که در این زمینه ها فعالیت می‌کنند، برای مثال اگر مردم به اقلامی همچون نان و میوه نیاز دارند بتوانند به صورت غیرحضوری تهیه کنند؛ پس این حوزه نیاز به تقویت بیشتر دارد  تا در نتیجه فقط عده خاصی در بیرون از خانه‌ها تردد داشته باشند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: برنامه‌هایی که  سازمان صداوسیما در این روزها پخش می کند بد نیست ولی کافی هم نیست؛ چراکه تولید جدید ندارد ،یا نتوانسته تولید جدید داشته باشد و یا اینکه انتشار تولیدات جدید خود را برای ایام عید گذاشته است، به هر جهت لازم است فیلم های سینمایی و سریال هایی را برای این ایام تهیه کرده و یکسری سرگرمی برای مردم فراهم کند.

وی ادامه داد: مردم ایران دارای فرهنگ و تمدن تاریخی هستند؛ خود ساکنین منازل می توانند با مدیریت این زمان در خانه ماندن برای خود فعالیت هایی را تعریف کنند،برای مثال زمانی را به مطالعه اختصاص دهند و با حفظ و رعایت نکات بهداشتی یکسری سرگرمی های خانگی برای خود در نظر بگیرند.

مازنی با اشاره به وظایف وزارتخانه های مختلف در این خصوص گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم می تواند در چنین شرایطی بسته هایی را تهیه و تولید کرده و در اختیار مردم قرار دهد، وزارت ارتباطات هم می تواند هزینه های اینترنتی را کاهش داده و یا زمینه استفاده رایگان از اینترنت را برای مردم فراهم کند؛ وزارت صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری نیز می تواند بسته های گردشگری  غیر حضوری برای مردم تهیه کند، این وزارتخانه می تواند این بسته ها را یا از طریق فضای مجازی و اینترنتی در نظر بگیرد و یا از طریق صدا و سیما ارائه کند، تا از آن مکان هایی که مردم نمی توانند به صورت حضوری  بازدید داشته باشند به صورت غیر حضوری بازدید به عمل بیاید.

مازنی تاکید کرد: توصیه می کنم فعالان بخش فرهنگی، گردشگری و توریسم در این شرایط ایده تولید کنند و اصحاب رسانه نیز در این امر شریک باشند و با انتقال پیشنهاد هایی خود به مسئولین تلاش کنند تا این فضای کنونی زندگی مردم در عین اینکه فضای حفظ جان است فضای با نشاطی باشد.

این عضو فراکسیون امید مجلس در پایان اضافه کرد: شاید بد نباشد در این شرایط ملاحظه ای به سبک زندگی رزمندگان در دوران دفاع مقدس داشته باشیم، رزمندگان که دائم در حال جنگ نظامی نبودند؛ بلکه بخش قابل توجهی از اوقات خود را در سنگرها می گذراندند، خاطرات رزمندگان ثبت شده است، اکنون حضور در منازل که به سختی آن شرایط نیست، رزمندگان تلاش داشتند هم از کشور دفاع کنند و هم در آن شرایط فضایی همراه با نشاط برای خود تعریف کنند، این تجربه ها می تواند کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha