محمد کیانوشراد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از بروز اعتراضات و نا آرامیهای صورت گرفته در تعدادی از شهرها، تعدادی از اصلاحطلبان بنا بر ضرورتهایی که نسبت به ایجاد شنیدن اعتراضات مردم از یک سو و استفاده از روشهای مدنی برای طرح مطالبات و یا به صورت پررنگتر پاسخ به آن اعتراضات از سوی دیگر داشتند، نامهای را امضا کردند.
وی با بیان اینکه "جمع امضا کنندگان این نامه به تعداد ۷۷ نفر میرسد" گفت: قطع اینترنت بعضا باعث شده بود شاید دو الی سه نفر از افراد علیرغم اینکه نظر کلی به صدور نامه داشتند، امکان پیگیری پیشنهادات خود را در متن نامه پیدا نکردند.
کیانوشراد مدعی شد: بیانیه ۷۷ نفر برخلاف ادعای برخی به هیچعنوان موضعی تحریک آمیز نبوده است؛ بلکه بر اساس وظیفه سیاسی هر نیروی سیاسی و میهن دوستی، تذکری به مقامات اجرایی جهت دوری از به کار گیری خشونت در برخورد با معترضان بوده است.
وی افزود: اگر برخی معتقدند باید خارج از چارچوپ قانون با معترضان برخورد شود و یا اگر معتقدند اگر کسی در برخورد با مردم تخلفی کرده باید از برخورد با تخلفات چشم پوشی کرد، ما امضا کنندگان بر اساس عقل، منطق و منافع جمهوری اسلامی با چنین دیدگاهی مخالف هستیم و نظر خویش را به صراحت اعلام می کنیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه به ماجرایی که آن را نامه جعلی منسوب به تعدادی از اصلاحطلبان دانست، اشاره کرد و گفت: در مورد نامه منسوب شده توسط یک رسانه، صرف نظر از بحث پیرامون چنین امری، تعداد زیادی از امضا کنندگان به صورت کاملا روشن از صدور چنین نامه جعلی خبر دادند. آنچه که باعث تاسف است اقدام غیر حرفهای و غیر اخلاقی این رسانه است. قاعدتا باید منبع خبرش را شفاف اعلام کند.
وی در پایان گفت: در هر حال آنچه که مورد تاکید امضا کنندگان بیانیه اول بوده و هست، موضع واقع بینانه و به دور از تسویه حسابهای سیاسی و جناحی و فارغ از سوء استفاده از بیانیههای جعلی بوده است.
انتهای پیام
نظرات