• پنجشنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98050301355
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

در سال جاری مجوز استخدام 20 هزار پرستار صادر شده است

در سال جاری مجوز استخدام 20 هزار پرستار صادر شده است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در سال جاری مجوز استخدام 20 هزار پرستار صادر شده که 10 هزار پرستار در شش ‎ماهه اول سال استخدام می‌شوند.

به گزارش ایسنا، حیدر علی عابدی در سفر تعدادی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به کاشمر که به منظور بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان این شهرستان صورت گرفت، بیان کرد: با توجه به اینکه برخلاف دیگر کمیسیون‎ها فقط تخصص اعضای این کمیسیون مرتبط با بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است به همین دلیل کمتر برای وزرا مشکل ایجاد کرده و بیشتر وزیر را حمایت می‌کنند.

وی افزود: به جای اینکه قوانین بازدارنده وضع کنیم، در کمیسیون تلفیق، وزارت بهداشت، تامین اجتماعی و هلال‌احمر را کمک می‎کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان کرد: در طرح تحول سلامت در بودجه 98 پیش‌بینی‌های خوبی شده به طوری که در سال جاری بالغ بر 11 هزار میلیارد تومان کمک شده است.

وی با بیان اینکه انتظار داریم در خصوص مراقبت و درمان مردم قدم‌های جدی‌تری برداشته شود، بیان کرد: در برنامه ششم توسعه موضوع مراقبت در منزل جزء وظایف وزارت بهداشت آورده شده، بدون شک اگر به مراقبت در منزل توجه کنیم و بتوانیم مراقبت‌ها را گسترش دهیم هزینه‌های بیمارستانی کاهش پیدا می‌کند.

عابدی ادامه داد: هرچند در خصوص مالیات پزشکان هجمه‎های عظیمی صورت گرفت، اما پزشکان اگر به حق و حقوق خود آشنا بودند شاهد چنین مشکلاتی نبودیم، به طوری که در بسیاری موارد معاف از مالیات هستند ولی نمی‌دانند. اگر مطب پزشکی در طول سال کمتر از 320 میلیون تومان درآمد داشته باشد می‌تواند فقط یک اظهارنامه بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: هیچ کس حق ندارد از بانک بخواهد که حساب پزشکان را در اختیار قرار دهند، بلکه فقط می‌تواند برای محاسبه مالیات از بانک مرکزی بخواهد ترنور حساب بالای 5 میلیارد تومان در سال را بدهد، ولی رفتاری که پزشکان کردند، خوب نبود و بسیاری کارتخوان‌ها را جمع کردند.

وی ادامه داد: این کار پزشکان موجب شد هجمه بسیاری علیه آن‌ها اتفاق بیفتد و می‎توان گفت که اکنون تمام پزشکان مالیات می‌دهند.

عابدی اظهار کرد: عدم توجه به استخدام پرستار، عدم توجه به بازنشستگی و قوانین سخت و زیان‌آور که مصوب شده از جمله مشکلات است.

وی گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در استخدام پرستاری به طور جد وارد شد، به طوری که امسال 20 هزار پرستار استخدام خواهند شد که 10 هزار نفر آن‌ها در شش‎ماهه اول سال است.

در این جلسه نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: هرچند زمانی که مجلس دهم تشکیل شد بدهی بیمه سلامت بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان بود ولی در همان زمان مجلس شورای اسلامی و کمیسیون بهداشت و درمان از اوراق قرضه رقمی حدود 8 هزار میلیارد تومان را مصوب کردند.

بهروز بنیادی بیان کرد: به رغم تمام کمبودها و نقدینگی بدهی بیمه سلامت طی سال گذشته به 5 هزار میلیارد تومان رسید، همچنین باقی مانده بدهی بیمه تامین اجتماعی به دانشگاه‌های علوم پزشکی بالغ بر 12 هزار میلیارد تومان بوده که حدود 3 هزار میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه هر چند بسیاری از قوانینی که در مجلس تصویب می‌شود آرمانی بوده ولی آن گونه که باید عمل نمی‎شود، فساد را یکی از چالش‌های اصلی وزارت بهداشت و درمان ذکر کرد.

بنیادی عنوان کرد: در مقایسه با 5 سال قبل تغییرات بسیاری در حوزه بهداشت و درمان کاشمر ایجاد شده و تجهیزات قابل توجهی تامین شده است. به رغم اینکه بخش سلامت کوهسرخ سال‌ها فراموش شده بود ولی پایگاه‌های اورژانس این منطقه طی سال‌های اخیر تقویت شده و مراکز جدیدی ساخته شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha