• یکشنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۷ / ۰۷:۲۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97101608124
  • خبرنگار : 71132

هشدار پارسایی نسبت به حضور افراد ذی‌نفوذ در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی

هشدار پارسایی نسبت به حضور افراد ذی‌نفوذ در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتشار فهرست هیئت مدیره یکی از شرکت‌های خودروسازی، نسبت به حضور افراد موثر در این هیئت مدیره‌ها و استفاده از رانت، لابی و ارتباطات آنها برای پیشبرد اهداف این شرکت‌ها هشدار داد.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: یکی از شرکت های خودروسازی فهرست اعضای هیئت مدیره خود را آن هم در لایه های اول منتشر کرده که تعداد آن‌ها ۲۱۲ نفر هستند. این تعداد آن هم با حضور افراد ذی نفوذ مثل تعدادی از نمایندگان ادوار، معاون وزیر، برخی اساتید دانشگاه، اقتصاددانان و افرادی از وزارتخانه‌های مختلف جای نگرانی دارد.

وی افزود: وجود این تعداد افراد در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی اولاً هزینه تمام شده خودرو را بالا می برد؛ زیرا این افراد حقوق می‌گیرند و امکانات و کارمندانی در اختیار دارند. هیئت مدیره‌ها در واقع منبعی برای جذب نیروهای موثر شده که به نوعی نمک‌گیر می شوند و مشکلات، فسادها و عدم تعهدات شرکت ها به واسطه این ارتباطات و لابی‌ها پوشش داده می‌شود.

پارسایی ادامه داد: حضور این افراد در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی فرصتی را برای برقراری ارتباط و سرپوش گذاشتن بر سوء مدیریت‌ها، زیان‌ده بودن و عدم پاسخگویی به ملت ایجاد می‌کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس با ابراز نگرانی نسبت به آن‌چه «بدهی چند ۱۰ هزار میلیارد تومانی شرکت های خودروسازی» خواند،  مدعی شد: این شرکت ها قرار است به واسطه لابی، فشار و استفاده از سپر انسانی کارگری با داشتن بدهی بانکی حدود ٣٠ هزارمیلیاردی، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر تسهیلات از دولت دریافت کنند اینها خطرهای جدی است که وجود دارد و مشکلی را به مشکلات قبلی اضافه خواهد کرد این شبیه باتلاقی است که در آینده بحرانی جدی تر از موسسات مالی را برای کشور ایجاد می‌کند.

پارسایی در پایان با بیان اینکه «کمیسیون اصل ۹۰ از سایر شرکت های خودروسازی نیز خواسته فهرست اعضای هیئت مدیره خود را در اختیار این کمیسیون قرار دهند»، خاطرنشان کرد: البته کمیسیون اصل نود از وزارت صنعت و ثبت شرکت ها نیز در این زمینه استعلام کرده تا آمار مورد نظر در اختیار کمیسیون قرار گیرد و در صورت نیاز این آمار را منتشر خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۶ ۰۹:۱۸

یا خدا 212 نفر عضو هیئت مدیره . اینکه از تعداد کارگرانش هم بیشتره . بی ربط نیست که میگن ادامه مشکل خودرو سازان باعث بیکاری میشه البته منظور اعضای هیئت مدیره است نه کارگران

avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۶ ۱۰:۰۰

ای وای بر این مدیریت

avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۶ ۱۳:۳۹

این تعداد افراد هیأت مدیره ، یعنی حدود 10 برابر هیأت دولت کشور 80 میلیون نفری جمهوری اسلامی ایران . چه شود ؟

avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۶ ۱۴:۴۴

این که چیزی نیست فهرست کارمندان و کارگران این خودرو سازها و مسئولیت هاشان چاپ بشه میفهمن ملت که یک نفر کار میکنه ده نفر مفت حقوق میگیرن

avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۶ ۲۳:۱۹

هرجایی که خر داغ می کنند این 212نفر هستند

avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۶ ۲۳:۲۳

دست های پشت پرده همین ها هستند که نمی گذارند سران قوا تصمیم درست بگیرند.جناب دکتر ... قربانی همین افراد شد .....