• یکشنبه / ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97031306233
  • خبرنگار : 71565

نوروزی: تفکر و اندیشه امام برای ما مهم است/امام حزبی فکر نمی‌کرد

نوروزی: تفکر و اندیشه امام برای ما مهم است/امام حزبی فکر نمی‌کرد

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تاکید بر اینکه تفکر و اندیشه امام برای ما مهم است، گفت: امام هیچ زمان حزبی فکر نمی‌کرد، امام به راه اسلام معتقد بود و هر کسی که در راه اسلام حرکت می‌کرد امام از آن استفاده می‌کرد.

حسن نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر اینکه ما باید راه امام (ره) و اندیشه امام را ادامه دهیم، در خصوص عواملی که موجب شده بود شخصیت امام به عنوان شخصیتی کاریزماتیک جلوه کند، گفت: از جمله مواردی که موجب شده بود شخصیت امام شخصیتی کاریزماتیک نشان داده شود، عمق شجاعت ایشان بود. از همان ابتدا حضرت امام فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. شجاعت امام یعنی همان شخصیت کاریزماتیک ایشان.

وی افزود: صراحت لهجه امام از مسائل خاص بود، صراحت لهجه ایشان نسبت به دوستان‌شان مانند آیت‌الله منتظری و یا صراحت لهجه در برخورد با منافقین،‌ بنی‌صدر، ملی‌گرایان و با همه وجود داشت و در این باره تعارفی نداشتند. امام به مر و شرع اسلام معتقد بود. از اول فرمودند ما به جمهوری اسلامی رای می‌دهیم نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر و یا اینکه در جمهوری اسلامی سیاست‌های شرقی، غربی و سیاست‌های تفکر غربی وجود ندارد.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ادامه داد: امام هیچ زمان حزبی فکر نمی‌کرد، امام به راه اسلام معتقد بود و هر کسی که در راه اسلام حرکت می‌کرد امام از آن استفاده می‌کرد. نظامی، پاسدار، روحانی و یا غیرروحانی، امام برای هر شخصیتی موضع خاصی داشت. در خصوص شهید عراقی می‌فرمایند یک تنه 20 مرد بود. وی در خصوص شهید بهشتی می‌فرمودند ایشان یک ملت بود.

وی ادامه داد: امام با متخلف تعارف نداشت ولو فرزندش باشد. به احمد آقا اجازه ندادند در مسائل سیاسی ورود کنند، همچنین بر دفتر خودشان کنترل خاصی داشتند. از جمله مسائل دیگری که شخصیت امام را شخصیتی کاریزماتیک جلوه می‌داد، فتواهای منحصر به فرد ایشان بود. قبل از انقلاب که جنگ بین شیعه و سنی بود خیلی از علما متوجه تعامل بین شیعه و سنی نبودند، ایشان فرمودند یک سال از وجوهات را به فلسطینی‌ها کمک کنید.

نوروزی خاطرنشان کرد: امام در طول مدت طلبگی تا رحلت خود یک بار حرف اختلاف‌برانگیزی بین شیعه و سنی را مطرح نکردند. امام با اندیشه امپریالیسم و سوسیالیسم جنگیدند. نماینده‌ای به اتحادیه شوروی فرستادند و همچنین به آمریکا هم حرف‌شان را زدند. امام فقط به حکومت اسلامی معتقد بودند، ما باید راه ایشان را ادامه دهیم.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تاکید بر اینکه امروز شخصیت، تفکر، اندیشه و راه امام برای ما مهم است، گفت: اگر بیت و فرزندان امام این راه را ادامه دهند برای ما محترم هستند ولی برای مثال اگر کسی از بیت امام بگوید امام رفت و فکر او هم با خودش رفت و باید با آمریکا ارتباط برقرار کنیم البته این‌چنین نگفتند و این را به عنوان مثال می‌گویم، در این صورت ما این موضع را قبول نداریم. ما اگر به امیرالمومنین معتقدیم به ایشان به عنوان شخصیت الهی معتقدیم، اینکه محمد حنفیه چه می‌کرد بحث دیگری است. اگر به امام دهم معتقدیم اینکه جعفر کذاب چکاره است ولو بیت امام معصوم هم باشد ما به او کاری نداریم. تفکر و اندیشه امام برای ما مهم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۳-۱۳ ۱۱:۰۸

با سلام درخواست قبولی طاعات این مطلب که امام "به احمد آقا اجازه ندادند در مسائل سیاسی ورود کنند،" دقیقا خلاف نظر صریح و مشی و مرام و رآی آن بزرگوار است. و عدم قبول پشنهاد بنی صدر برای نخست وزیری مرحوم سید احمد آقا وجهی دیگر دارد که خود نوعی هوشمندی سیاسی را می رساند. علاوه بر حضور مرحوم سید احمد آقا در تمامی جلسات سران نظام به دستور خود حضرت امام، برای نمونه دو فراز از نامه های عرفانی اخلاقی به مرحوم سید احمد آقا را تقدیم می دارد و نمونه های فراروان دیگری را به فرصت موسعی موکول می نماید : پسرم! از زير بار مسئوليت انسانى كه خدمت به حق در صورت خدمت به خلق است شانه خالى مكن كه تاخت و تاز شيطان در اين ميدان، كمتر از ميدان تاخت و تاز در بين مسئولين و دست‏اندركاران نيست و دست و پا براى به دست آوردن مقام هر چه باشد- چه مقام معنوى و چه مادى- مزن به عذر آنكه مى‏خواهم به معارف الهى نزديك شوم يا خدمت به عباد اللَّه نمايم؛ كه توجه به آن از شيطان است چه رسد كه كوشش براى به دست آوردن آن. يكتا موعظه خدا را با دل و جان بشنو، با تمام توان بپذير و در آن خط سير نما: قُلْ انَّما أَعِظُكُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّه مَثْنى‏ وَ فُرادى‏. ميزان در اول سير، قيام للَّه است هم در كارهاى شخصى و انفرادى و هم در فعاليت‏هاى اجتماعى. ... اگر با انگيزه الهى مُلك جنّ و انس كسى را باشد، بلكه اگر به دست آورد، عارف باللَّه و زاهد در دنيا است. و اگر انگيزه نفسانى و شيطانى باشد هر چه به دست آورد اگر چه يك تسبيح باشد، به همان اندازه از خداوند تعالى دور است و فاصله گرفته.(صحيفه امام، ج‏18، ص512و 513) , لازم به توجه است که جهت و راستای ورود و انگیزه آن مورد سفارش حضرت امام است و مذمت هرنوع سوء استفاده نفسانی که معمولا برداشتهای اشتباه همین جا صورت میگیرد. ضمنا این فراز نیز در این جهت گویاترین است: "فرزندم، پس از من ممكن است پيشنهاد خدمتى بر تو شود، در صورتى كه قصدت خدمت به جمهورى اسلامى و اسلام عزيز است رد مكن؛ و اگر خداى نخواسته براى هواهاى نفسانى و ارضاى شهوات است، از آن اجتناب كن كه مقامات دنيوى ارزش آن ندارد كه خود را در راه آنها تباه کنی." (همان/ج19/ص120) والسلام .