• سه‌شنبه / ۵ دی ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 96100502783
  • خبرنگار : 71548

وزیر:پیچیدگی رسانه، انتظامی:رسانه‌های آزاد و سلطانی‌فر: انعطاف

آنچه در تودیع و معارفه معاون مطبوعاتی ردوبدل شد

آنچه در تودیع و معارفه معاون مطبوعاتی ردوبدل شد

مراسم تودیع و معارفه معاون امور مطبوعاتی امروز (پنجم دی‌ ماه) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دفتر این معاونت برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آیین تکریم حسین انتظامی، معاون سابق امور مطبوعاتی و معرفی محمد سلطانی‌فر به عنوان معاون جدید اموز مطبوعاتی سه‌شنبه (۵ دی‌ ماه) با حضور سید عباس صالحی در دفتر این معاونت برگزار شد.

وزیر ارشاد: عرصه رسانه پیچیده‌تر از دیگر عرصه‌های فرهنگی است

محور اصلی سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین تکریم و معارفه معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی به این شرح است:

ـ اقداماتی که در حوزه فناوری در معاونت مطبوعاتی صورت گرفته قابل تحسین است و این معاونت در مجموع در چهار سال گذشته، پیشرو بوده است.

تغییر نگاه حمایتی و پرداخت یارانه‌ها از روش مستقیم به مدل‌های دیگر قابل توجه است. تغییر و تحولات ایجاد شده، مدیریت در عرصه رسانه‌ها را با پیچیدگی‌هایی همراه کرده است؛ عرصه رسانه بسیار پیچیده‌تر از دیگر عرصه‌های فرهنگی است.

ـ وزیر ارشاد با اشاره به دوستی چهل ساله با دکتر انتظامی به ایده‌پردازی، ریسک‌پذیری، خلاقیت، تعامل با اصحاب فرهنگ و هنر و سخت کوشی او اشاره کرد و گفت: امیدوارم در سمت جدید نیز در وزارتخانه در کنار من، گام‌های رو به جلویی بردارد؛ سابقه طولانی فعالیت دکتر انتظامی در حوزه مطبوعات و اینکه از درون مطبوعات برخاسته‌اند در امتداد فعالیت های ایشان بسیار موثر است.

ـ وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه نه تنها کارهای دکتر انتظامی متوقف نشود که جهشی هم در ادامه ایجاد شود به بیان ویژگی‌های دکتر سلطانی‌فر پرداخت و با اشاره به تخصص و حسن شهرت محمد سلطانی‌فر در حوزه ارتباطات و رسانه‌ها، او را فردی مناسب برای تصدی معاونت مطبوعاتی دانست و گفت: معتقدم مسیر رو به جلوی این معاونت با حضور ایشان با سرعت بیشتری به پیش خواهد رفت.

حسین انتظامی: کسانی که دنبال تحدید رسانه‌ها هستند به خطا می‌روند

حسین انتظامی، دستیار ارشد وزیر ارشاد هم در آیین معارفه معاون جدید امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی به نکات زیر اشاره کرد:

ـ همه طرح‌ها و برنامه‌های معاونت مطبوعاتی مبتنی بر راهبردها و سیاست‌های عمومی دولت بوده است.

ـ رسانه‌ها نماینده افکار عمومی‌اند و کسانی که به دنبال تحدید رسانه‌ها هستند به خطا می‌روند چراکه امنیت کشور مبتنی بر رسانه‌های آزاد است.

ـ ایجاد آرامش در فضای رسانه‌ای، توسعه فعالیت های رسانه‌ای به لحاظ کمی، کیفی و موضوعی،  استقرار دولت الکترونیک و شفافیت از راهبردهایی اصلی در فعالیت‌های  معاونت امو مطبوعاتی بوده است.

ـ حضور دکتر سلطانی‌فر نویدبخش تحولات بسیاری در حوزه رسانه‌ها است.

تاکید معاون مطبوعاتی بر انعطاف، شفافیت و  کاهش تصدی‌گری دولت‌ها

محمد سلطانی‌فر، معاون مطبوعاتی وزرات ارشاد هم در بخشی از صحبت‌هایش به موارد زیر اشاره کرد:

ـ کار بزرگی که معاونت مطبوعاتی طی چند سال گذشته انجام داد توجه به مسئولیت اجتماعی در حوزه رسانه‌ها  و همچنین گسترش دولت الکترونیک در انجام امور است

ـ اینکه مردم بتوانند بدون مراجعه حضوری کارهای خود را پیگیری کنند کار بسیار بزرگی است و در حالیکه بسیاری از سازمان ها تنها شعار میدهند دولت الکترونیک در معاونت امور مطبوعاتی محقق شده است

ـ در قانونمند کردن امور باید انعطاف داشته باشیم و این می‌تواند به شفافیت کمک کرده و کاهش تصدی‌گری دولت‌ها را در پی داشته باشد.

***

به گزارش ایسنا، حسین انتظامی که از سال ۹۲ به مدت چهار سال عهده‌دار معاونت مطبوعاتی بود، در روز ۲۷ آذر ماه با انتشار توئیتی، محمد سلطانی‌فر را به عنوان جایگزین خود معرفی کرده بود؛ «قرار است به‌زودی دکتر محمد سلطانی‌فر معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد بشوند. سوابق موثر علمی و حرفه‌ای ایشان نویدبخش توسعه و ارتقاء کیفی رسانه‌هاست.»

ظهر امروز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی، محمد سلطانی‌فر را به عنوان معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی این وزارتخانه منصوب کرد. در حکم سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به محمد سلطانی‌فر آمده است:

«نظر به سوابق و تجربیات ارزنده جنابعالی در حوزه مطبوعات و رسانه‌های عمومی به موجب این حکم به سمت «معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی» منصوب می‌شوید.

امید می‌رود با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌های موجود و نیروهای کارآمد در گسترش فعالیت‌های موثر خبری و تحلیلی، حمایت مادی و معنوی از مطبوعات و اصحاب رسانه و تشکل‌های صنفی، تامین آزادی های مطبوعاتی در چارچوب قانون و شکوفایی رسانه ای موفق و موید باشید.»

 همچنین در حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به حسین انتظامی آمده است:

«نظر به سوابق علمی و فرهنگی و تجربیات اجرایی جنابعالی به موجب این حکم به سمت «دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی»، منصوب می‌شوید.

امید می‌رود با استعانت از خداوند متعال و همکاری مستمر معاونان، روسای سازمان های تابعه، مدیران کل ستادی و استانی وزارت متبوع در تدوین راهکارهای علمی برا ی رشد و اعتلای فرهنگ و هنر ایرانی و اسلامی و پیگیری امور محوله موفق و موید باشید.»

به گزارش ایسنا، حسین انتظامی علاوه بر معاونت مطبوعاتی در دولت یازدهم و دوازدهم، دبیری کمیسیون قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، موسس جام‌جم و مدیرعاملی موسسه همشهری را در کارنامه خود دارد. این فعال مطبوعاتی شش دوره منتخب مدیران مسئول در  هیات نظارت بر مطبوعات بوده و هم اکنون نیز عضو این هیات است.

محمد سلطانی‌فر نیز پیشتر مدیریت دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها را بر عهده داشت که در پنج اردیبهشت ماه سال ۹۵ این سمت را به گیتا علی‌آبادی واگذار کرد.

در کارنامه حرفه‌ای این استاد ارتباطات، مدیر مسوولی روزنامه انگلیسی زبان TEHRAN TIMES - (از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۷۳)، مدیریت گروه مطالعات رسانه‌ای مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت‌نظام (۱۳۸۵) نیز دیده می‌شود.

این گزارش تکمیل میشود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۰-۰۵ ۲۱:۵۱

انشاءالله حضورشان به پایان زودتر عمرنشریات منجر بشود چون الان دیگر از مطبوعات چیزی نمانده همه دارند ضررمی کنندناشر شرکت توزیع نماینده دکه دار.فقط همشهری مانده که مردم آنها را برای باطله به خاطر صفحات بیشترش می خرند سبزی فروشها خشک شویی هانقاشان اتومبیل واینها بالاخره اینطوری است مطبوعات .امیدوارم کسی جلوی این همشهری را بگیرد که این ظلم را درحق کشور نکند که بخاطر آگهی های بیشتر روزانه این همه کاغذ را حرام نکند