به گزارش ایسنا، سرلشکر محمد باقری صبح امروز طی سخنانی در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر سپاه که در دانشگاه امام حسین برگزار شد، با بیان اینکه بعد از جنگ ٣٣ روزه، سید حسن نصرالله محبوب ترین شخصیت در تمام جهان اسلام بود، گفت: اما چندسال بعد با شکافی که دشمن میان شیعه و سنی ایجاد کرد، این موقعیت تغییر کرد؛ چرا که دشمنان همواره به دنبال سنگ اندازی در مسیر بالندگی جهان اسلام هستند.
وی با اشاره به ماجرای اقدام برای تجزیه کردستان، عراق اظهار کرد: شاهد بودیم که هنوز توطئه تکفیریها در منطقه پایان نیافته بود که پروژه تجزیه کردستان عراق کلید خورد و در این ماجرا، با وجود تقلبهای سنگینی که انجام شد، به نحوی رفتار کردند که کُردهای عراق از این جدایی استقبال کنند.
باقری تاکید کرد: البته اقبال ناچیزی هم از کردهای سایر کشورهای جنوب غربی آسیا در این ماجرا دیده شد، اما در نهایت این توطئه دشمن نیز ناکام ماند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر لزوم ایستادگی در برابر دشمنان، گفت: اگر ما در این نبرد کوتاهی کنیم شکست سنگینی خواهیم خورد و زحمات چندصد ساله علما و شهدا بر باد خواهد رفت و اگر امروز ملت ایران امنیت و آرامش دارند حاصل دستیابی به بازدارندگی راهبردی است که دشمن را به این نتیجه رساند که هزینه جنگ بسیار بیشتر از نفع آن است و البته این بازدارندگی امری پویا و همیشگی است.
وی با بیان اینکه نباید در عرصه علمی از دشمنان عقب بمانیم، اظهار کرد: من وقتی سخنان مقامات آمریکایی در صنایع دفاعی یا پژوهشگاههای آنان را میخوانم، مانند آن است که آنان در شب عملیات هستند و تمام دنیا علیه آنان است و اگر کوتاهی کنند نابود میشوند.
باقری ادامه داد: وضعیت آنان در عرصه علم اینگونه است که با سرعت چشمگیری در حال رشد هستند و ما هم که داعیهدار عقب نماندن از دشمن هستیم نباید ذرهای کوتاهی کنیم، بلکه باید شبانهروز تلاش کنیم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تاکیدات رهبری برای علم اندوزی، گفت: انتظار رهبری این است که ظرف یک دوره پنجاه ساله به قله علم در جهان برسیم و این انتظاری است که از شما دانشگاهیان دارند که این عرصه میتواند انتظارات رهبری در حوزه ایجاد تمدن اسلامی را محقق کند.
باقری افزود: مسئله نیروی انسانی و تربیت کادر انقلابی، مسئلهای اساسی است، چرا که نظریهپردازان انقلاب اسلامی کار بسیار تعیینکننده و کلیدی برعهده دارند و رسیدن به طراز انقلاب اسلامی نیاز به نقشه جامع علمی و کادری در طراز آن دارد که حتما باید به این موضوع عمل شود.
وی با بیان اینکه ما در مدیریت دانش، در دوران دفاع مقدس و پس از آن ضعفهای فراوان داشتیم تصریح کرد: ما چقدر از عملیات موفق و شکست خورده در عراق و سوریه را تدوین کردهایم و چقدر توانستهایم اقدامات سپاه در تامین امنیت مرزها در شمال غرب کشور را تدوین کنیم. ما باید دائما پیشرفت علم در جهان را رصد کنیم و این صرفا مقدمهای است برای مسیری که میخواهیم طی کنیم و از آن بهرهمند شویم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در اوایل دفاع مقدس، رزمندگان میکوشیدند با الگوگیری از غرب به تهاجم دشمن پاسخ دهند، گفت: در آن زمان این الگو شکست خورد، اما با تبلور شعار جادویی «ما میتوانیم» دفاع کردیم و ملت ما با این دیدگاه ۸ سال مقاومت کرد و پیروز از میدان خارج شدند.
وی افزود: زمانی که به عملیاتی چون کربلای ۴ یا کربلای ۵ نگاه میکنیم، میبینیم که هیچ کارشناس بزرگ نظامی فکر عبور از رودخانهای مانند اروند را در سر نمیپروراند اما جوانان ما با اندیشه حاصل از انقلاب اسلامی این کار را کردند.
باقری در پایان تاکید کرد: بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی هم دشمن از کار ننشسته و نقاط ضعف جهان اسلام را پیدا کرده است و قصد دارد با تفاوت کوچک بین شیعه و سنی به انقلاب و جبهه مقاومت ضربه بزند، بنابراین هیچ کس نمیتواند فکر کند که جبهه تکویری به خودی خود به وجود آمد. پشت همه این اقدامات و تشکیل گروههای تکفیری، استکبار نهفته است و این استکبار بود که تفکر وهابی را به کار گرفت و عدهای از جوانان را آموزش داد تا جهان اسلام را از داخل درگیر کند.
انتهای پیام
نظرات