• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۶ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96082313596
  • خبرنگار : 71060

رئیس اتاق اصناف:

به چه حقی به حساب‌های مردم سرکشی می‌کنند؟!

به چه حقی به حساب‌های مردم سرکشی می‌کنند؟!

رییس اتاق اصناف ضمن گلایه از قوانین و برخوردهای مالیاتی با اصناف، تصریح کرد: در پاسخ به برخوردهای مالیاتی به ما می‌گویند " ۲۵۰۰ حساب به عنوان نمونه بررسی شده است"، که سوال ما این است به چه حقی به حساب‌های مردم سرکشی می‌کنند؟!

به گزارش ایسنا، علی فاضلی صبح امروز (سه‌شنبه) در جمع نمایندگان اصناف اظهار کرد: متوجه نمی‌شوم چرا برخی سیاست‌ها از سوی دولت اعمال می‌شود، به عنوان مثال ما در حوزه مالیات مستقیم تا حدی مسائل را حل کردیم و در حوزه مالیات بر ارزش افزوده نیز تلاش‌هایی صورت گرفت اما به یکباره بحث تراکنش حساب‌های مالی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: اگر تمام دنیا را بگردید، هیچ کجا نخواهید دید که چنین برخوردی با صاحبان سرمایه صورت گیرد. ما در جلسات، نسبت به این موضوع انتقاد می‌کنیم و در پاسخ به ما می‌گویند ۲۵۰۰ حساب به عنوان نمونه بررسی شده است. حال سوال ما این است که به چه حقی به حساب‌های مردم سرکشی می‌کنند.

فاضلی افزود: چرا برای دریافت مالیات به سراغ آنهایی که زورتان نرسیده از آنها مالیات دریافت کنید، نمی‌روید.

وعده بی‌سرانجام حمایت ۱۰ هزار میلیاردی

رییس اتاق اصناف در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: اصناف کشور از معدود بخش‌هایی هستند که از کیک نفت استفاده نکرده و در نظام بودجه بندی هم دیده نشده‌اند به عبارت دیگر بخش اصناف از معدود بخش‌های خودکفا در نظام اقتصادی کشور است که بدون ایجاد بار مالی برای دولت اشتغالزایی قابل توجهی داشته است.

وی افزود: با این وجود هیچ بسته حمایتی در باب حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط دیده نمی‌شد و پس از ۳۷ سال، سال گذشته برای اولین بار چنین طرحی از سوی اتاق اصناف ارائه شده و ۱۰ هزار میلیارد تومان برای این بخش مقرر شد، اما با وجود گذشت مدت بسیار هنوز در این حوزه به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم.

فاضلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به قانونی که در زمینه‌ی کوچ دادن بنگاه‌های آلاینده و مزاحم تدوین شده بود، اشاره کرد و گفت: با توجه به این که هیچ حمایتی صورت نگرفته و از تمام شهرک‌های صنفی ساخته شده در خارج شهرها بدون حمایت ایجاد شده بودند، ما اعلام کردیم که از این پس اجازه کوچ بنگاه‌ها را نمی‌دهیم.

آمار ۲۰ درصدی واحدهای تولیدی وحشتناک است

رییس اتاق اصناف همچنین اظهار کرد: در سال‌های ۱۳۶۴ تعداد واحدهای تولیدی در مقایسه با واحد های توزیعی درصدی حدود ۵۲ به ۴۸ داشت، اما متاسفانه اکنون آمار تولید وحشتناک است و تنها بین ۱۹ تا ۲۰ درصد واحدهای صنفی تولیدی هستند.

وی ادامه داد: چگونه می‌توان از توسعه، پیشرفت و تحکیم اقتصادی صحبت کرد، اما نگاه مردم محور نداشت.

فاضلی همچنین اظهار کرد: اکنون نهادهای متعدد به نام امنیت در کار اتحادیه‌های ما دخالت کرده و به عنوان مثال در صنف عکاسان شاهد مشکلاتی در این باره هستیم، در حالی که اینگونه ابلاغ شده است که هرگونه سیاست‌گذاری در حوزه اصناف باید با همکاری و هماهنگی این اتاق باشد.

درخواست خروج ۳۷ صنف از اتاق اصناف

رییس اتاق اصناف همچنین به طرح‌های مختلفی که مبنی بر حذف برخی اتحادیه‌ها است، اشاره کرد و گفت: گاه شاهدیم که برخی نهادها یا حتی وزارتخانه‌ها اقداماتی علیه اصناف می‌کنند . به عنوان مثال اکنون عده‌ای خواهان خروج ۹ اتحادیه از اتحادیه‌های حمل و نقل شهری هستند یا سازمان میراث فرهنگی اینگونه اعلام می‌کند که باید هفت اتحادیه به سمت این سازمان بروند. در حوزه تبلیغات نیز این مشکل را با وزارت ارشاد داریم.

وی ادامه داد: براین اساس از سوی بخش‌های مختلف اینگونه اعلام شده است که ما ۳۷ اتحادیه را به بخش‌های دولتی واگذار کنیم اما آیا این اقدام با صحبت‌های رییس جمهور مبنی بر کوچک کردن دولت همخوانی دارد؟!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۱۳:۱۸

به عنوان کسی که ده ها سال است در یکی از کشورهای اسکاندیناوی زندگی می کنم باید بگویم که بررسی حساب های بانکی در اینچا توسط پلیس و اداره مالیات به طور دایم صورت می گیرد و مبنای احتساب مالیات است. این گفته شما اصلا درست نیست و این شایبه را ایچاد می کند که ریگی در کفش خود دارید.

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۱۷:۱۳

به چه حقی به حساب‌های مردم سرکشی می‌کنند؟! به همان حقي كه اكثر اصناف تلاش مي کنند كه ماليات نپردازند و راضی نیستند که صندوق مکانیزه نصب کنند

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۱۷:۲۱

در تایید صحبت آقا رضا، به عنوان کسی که بیست ساله تو آمریکای شمالی هستم، این یه روال معمول تو آمریکا و کاناداست و اتفاقا در یک مورد خاص، شخصا این مسئله برای خودم هم اتفاق افتاد و مورد سوال و جواب هم قرار گرفتم.حتی به راحتی دولت در اینجا میتونه دستور بده و تمام حسابهای شما رو مسدود کنه و تا رفع ابهام حتی یه برگر هم نمیتونین با کارت بانکی یا کردیتتون بخرین. کاملا هم قانونیه.

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۲۱:۰۴

شما که بیست سال در آمریکای شمالی هستی به امور همانجا برس و دخالت در امور ایران نکن. دولت هیچ حقی در سرکشی حسابهای بانکی مردم ندارد و کار دولت های آمریکای شمالی هم تفاوتی با باجگیری و سر گردنه گیری ندارد.

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۲۰:۵۶

سازمان امور مالیاتی محرم در همه کشورهای پاک و بدون فساد مالی. اگر کسی خلاف نکرده باشد قاچاق کالا نکرده باشد و یا فرار مالیاتی نکرده باشد نباید از سرکشی به حابش بترسد. فقط خلافکاران و دلالان هستند که از شفایت می ترسند

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۴ ۲۰:۱۲

"ایرانی"، شما مثل اینکه بدجوری حسابات مسئله داره و اتفاقا همین نشون میده که این سرکشیها باید صورت بگیره.وگرنه انسانهای شریفی که حسابشون پاکه ترسی از حسابرسی ندارن.شما هم اگه خیلی نگرانی یا پولا رو تو خونه قایم کن، یا مثل خیلیای دیگه تا دیر نشده از ایران برو جایی که نه باج بگیرن نه سر گردنه باشه!!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۴ ۰۱:۳۴

اگر پیش بره توی جیب مردم را هم نگاه می اندازه خدا اون روزه نیاره