• دوشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96082212803
  • خبرنگار : 71415

آمریکا مدعی ایجاد "سونامی قدرت هوایی" در افغانستان

آمریکا مدعی ایجاد "سونامی قدرت هوایی" در افغانستان
هلی‌کوپتر بلک هاوک

حدود یک ماه پیش فرمانده ارشد نظامیان آمریکایی در افغانستان در مراسمی در این کشور گفت، قرار است یک ناوگان جدید متشکل از ۱۵۹ فروند هلی‌کوپتر "بلک هاوک" تحت پرواز خلبان‌های افغان به ایجاد یک "سونامی قدرت هوایی" در نیروی هوایی افغانستان و از بین بردن بن‌بست جنگ با شبه‌نظامیان طالبان کمک کند. با این حال به گفته ناظران شاید چندین سال طول بکشد تا این طرح تاثیر خود را نشان دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه واشنگتن پست، این هلی‌کوپترهای چند منظوره ارتش آمریکا هر کدام بیش از هفت میلیون دلار برای تجهیز و تحویل هزینه داشته و قرار است به تدریج جایگزین ناوگان هلی‌کوپترهای مدل Mi-۱۷ در ارتش افغانستان که به دوره شوروی سابق تعلق دارند، شوند.

همچنین قرار است از این هلی‌کوپترها برای حمل و نقل سربازان و فرستاده محموله‌های نظامی و تخلیه نیروهای زخمی استفاده شوند اما تحویل این هلی‌کوپترها خیلی دیر صورت می‌گیرد و عوامل دیگری نظیر کندی سرعت تحویل این هلی‌کوپترها که از مدل UH-۶۰ هستند وجود داشته و برای آموزش سه ماهه پرواز با این هلی‌کوپترها محدودیت شش خلبان برای هر دوره در نظر گرفته شده است و در عین حال لازم است در این مدت هلی‌کوپترهای Mi-۱۷ همچنان عملیاتی نگه داشته شوند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در راهبرد جدید نظامی‌اش علیه افغانستان تقویت نیروی هوایی این کشور را اولویت اعلام کرده و مقام‌های نظامی آمریکا گفتند برنامه تحویل هلی‌کوپترهای بلک هاوک به دنبال افزایش فشار جنگ و دستورکار ایجاد یک نیروی هوایی حرفه‌ای در حال تسریع شدن است.

با این حال مقام‌های بخش آموزش،‌ مشاوره و کمک‌های نیروی هوایی آمریکا در افغانستان می‌گویند انتظار دارند تا فصل نبرد بعدی در بهار سال آینده چهار خدمه پروازی افغان آماده جنگ باشند و تا بهار سال ۲۰۱۹، ۳۲ تیم و هلی‌کوپتر بلک هاوک این آمادگی را پیدا کنند.

به گفته این مقامات عملیاتی شدن کل ناوگان ۱۵۹ هلی‌کوپتر بلک هاوک تا سال ۲۰۲۲ صورت نخواهد گرفت و تنها ۵۸ عدد از آنها مجهز به سلاح‌های رزمی خواهد شد.

فرماندهان میدانی در افغانستان می‌گویند نیاز فوری به نیروی هوایی موثرتر و حمایت‌های نجات و تامین بیشتر دارند تا نظامیان را با انگیزه‌تر کرده و شبه‌نظامیان را به عقب برانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha