• شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۶ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96082011596
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو مطرح کرد

چالش انتقال پول، مهم‌ترین مانع صادرات داروی ایرانی

چالش انتقال پول، مهم‌ترین مانع صادرات داروی ایرانی

مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تاکید بر چندبخشی و فرا ارگانی بودن مقوله صادرات دارو گفت: امیدواریم با برطرف شدن مشکلات، طی برنامه‌ای پنج ساله بتوانیم از لحاظ تجاری از "واردات بیشتر" به سمت "صادرات بیشتر" تغییر مسیر دهیم.

به گزارش ایسنا،   دکتر اکبر برندگی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: سازمان غذا و دارو در کنار وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت امور خارجه، گمرک و برخی ارگان‌ها و سازمان‌های دیگر، صرفا یکی از اضلاع این چند ضلعی مهم صادرات به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های صادرات در گذشته عدم هماهنگی کامل و مناسب بین تصمیم گیران این حوزه بوده، افزود: خوشبختانه در ۴-۵ سال اخیر بخش قابل توجهی از مشکلات رفع شده و دستگاه‌های ذیربط به سمت هماهنگی بیشتر با یکدیگر سوق یافته‌اند.

مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو ادامه داد: اما مهم‌تر از همه اینها برای رسیدن به صادرات مناسب دارو، شکل گیری باور صادراتی در همه بخش‌های مرتبط با این حوزه است. باید "ما می‌توانیم داروی ایرانی صادر کنیم" ملکه اذهان بویژه در همه بدنه دولت شود.

بنابر اعلام وبدا، برندگی با ابراز رضایت از اینکه در سال‌های اخیر باور صادرات شکل جدی‌تری به خود گرفته، تصریح کرد: اکنون یکی از شاخص‌های ارزیابی سفرا، فعالیت‌های اقتصادی است و دیپلمات‌های ما دیگر به صرف اقدامات دیپلماتیک اکتفا نکرده و برنامه‌های توسعه صادرات و اقتصاد نیز در صدر برنامه‌های آنها قرار گرفته است.

وی با اشاره به ارزیابی‌های عملیاتی که مبین افزایش توانمندی‌های کشور در حوزه صادراتی است، درباره چالش‌های صادرات نیز گفت: انتقال پول از مهم‌ترین موانعی است که در حال حاضر برای صادرات مانع تراشی می‌کند؛ به این معنا که تولید کننده پس از مرارت‌های بسیار، کشف بازارهای جدید و مذاکره‌های طولانی دارو را صادر می‌کند، اما در چگونگی دریافت پول هنوز که هنوز است با اما و اگر های فراوان روبروست.

مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در پایان ابراز امیدواری کرد: با برطرف شدن مشکلات در یک برنامه ۵ ساله بتوانیم از لحاظ تجاری از "واردات بیشتر" به سمت "صادرات بیشتر" تغییر مسیر دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha