• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۶ / ۰۶:۵۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96081610008
  • خبرنگار : 71551

با همکاری محقق ایرانی دانشگاه "راتگرز" محقق شد؛

درمان ناشنوایی با استفاده از تزریق سلول‌های بنیادی

درمان ناشنوایی با استفاده از تزریق سلول‌های بنیادی

محققان دانشگاه "راتگرز" در نیوبرانزویک با همکاری "آزاده جدلی" محقق ایرانی در یک پژوهش جدید موفق شدند تا با تزریق سلول‌های بنیادی به گوش داخلی، شنوایی را به افراد ناشنوا بازگردانند.

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، بر طبق یک تحقیق جدید که توسط دانشمندان دانشگاه راتگرز در نیوبرانزویک انجام شده، سلول‌های بنیادی گوش می‌توانند به نورون‌های شنوایی تبدیل شوند و روند ناشنوایی را معکوس کنند.

اما مسئله اینجاست که این پروسه همچنین می‌تواند سبب شود تا سلولها با سرعت بیشتری تقسیم شوند و خطر ابتلا به سرطان را ایجاد کنند.

کلوین وای کوان نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار گروه زیست شناسی سلولی و علوم اعصاب در دانشکده هنر و علوم اظهار کرد: خبرهای امیدوار کننده از این پژوهش این است که سلول‌های بنیادی که به نورون‌های شنوایی تبدیل می‌شوند، حداقل در ظروف آزمایشگاهی قابل کنترل هستند.

کوان گفت: "عوارض جانبی تکثیر این سلول‌ها ما را بر آن داشت تا به سوی یک استراتژی بهتر برای درمان جایگزینی سلول‌ها حرکت کنیم."

مطالعات نشان می‌دهد که سلول‌های مویی گوش داخلی صداها را به سیگنال‌های عصبی تبدیل می‌کنند که توسط نورون‌های گانگلیون مارپیچی به مغز انتقال می یابند.

از دست دادن شنوایی به دلیل قرار گرفتن در معرض سر و صدای بیش از حد، باعث از دست رفتن سلول‌های مویی، آسیب شدید به فرآیندهای عصبی و تشدید کندی نورون‌های شنوایی می‌شود. متاسفانه نورون‌ها پس از اینکه از بین بروند بازسازی نمی‌شوند.

دانشمندان امیدوارند تا با استفاده از این روش بتوانند شنوایی را به میلیون‌ها نفر که از ناشنوایی یا کم شنوایی رنج می‌برند بازگردانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۸-۱۷ ۰۹:۵۷

کدوم بیمارستان این کار رو انجام میدهن کسی میتونه راهنمایی کنه

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۱۷ ۱۰:۲۵

سلام از مطالبی که در سایت قرار دادید ممنونم

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۱۸ ۱۴:۳۲

دوستان عزیزی که مثل من منتظر همچین درمان های نوینی هستند باید بدانند که اینها در مراحل ازمایشگاه هست و تا بخواد به عملی برسه و در سطح دنیا ازش بهره برداری بشه شاید سالهای سال طول بکشه... حداقل زمان بین 5 تا 10 سال میتونه باشه ...

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۱۸ ۲۲:۳۱

خیلی امید پیداکردم ممنون منتزر خبر دراین زمینه هستم بازهم ممنون

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۰ ۲۳:۱۷

لطفا هر خبری شد بی اطلاعمون نظارین

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۲۲:۲۹

واقعن تا کسی چیزی از دست نده قدر سلامتی رو نمیدونه من هم دو سال پیش بر اثر تصادف کل عصب گوشم ازبین رفت الان هم فقط با یک گوش میشنوم خیلی هم منتظرم که این ازمایش به جایی برسه باید منتظر باشیم خدا بزرگه

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۷ ۰۰:۵۹

سلام .نمیشه روی کسی که داوطلب میشه ازمایش کنن؟خب کسی که چیزی نمیفهمه از دنیای اطرافش مگه مهمه براش زندگی کنه؟ یا درمان میشه یا عمرش کوتاه میشه که جفتشم خبر خوبیه براش.