• یکشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96081408161
  • خبرنگار : 71593

درگیری پلیس آلمان با معترضان کرد در دوسلدرف

درگیری پلیس آلمان با معترضان کرد در دوسلدرف

پلیس آلمان در شهر دوسلدرف با تظاهرکنندگان کرد که به رجب طیب اردوغان معترض بودند، درگیر شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از دویچه ‌وله، با هشدار پلیس به معترضان برای پایین آوردن بنرهای عبدالله اوجالان، رهبر زندانی حزب نامشروع کارگران کردستان موسوم به پ.ک.ک، خشونت‌ها بالا گرفت.

هنگامی که این هشدار با بی‌توجهی تظاهرکنندگان مواجه شد، پلیس اقدام به پایین آوردن بنرهای غیرقانونی و توقف تظاهرات کرد.

در این درگیری ۱۲ مامور پلیس و همچنین دو معترض مجروح شدند. نیروهای پلیس از اسپری فلفل استفاده کرده و ۹ تن از معترضان را بازداشت کردند.

حدود ۶۰۰۰ نفر در این تجمع حضور پیدا کردند و برخی از آنان شعارهایی از قبیل "مرگ بر فاشیسم"، "آزادی برای اوجالان" و "زنده باد آپو" سر دادند. "آپو" نام مستعار اوجالان در میان هواداران پ.ک.ک است.

گروه پ.ک.ک بیش از سه دهه علیه دولت ترکیه دست به اقدامات شورشی زده و آنکارا و اتحادیه اروپا، آن را نهادی تروریستی تلقی می‌کنند.

آلمان مدت‌ها در مقابله با پرچم‌های اوجالان و نمادهای پ.ک.ک برخوردی ملایم داشته اما مسئولان این کشور در اوایل سال جاری فهرست نمادهای ممنوعه را گسترش دادند.

معترضان در تظاهرات کردها از تعداد زیادی پرچم‌ و نماد سازمان‌های حمایتی استفاده می‌کنند که این امر، اجرای قانون را دشوار و پیچیده می‌کند.

افزایش محدودیت نمادهای پ.ک.ک، کردها را به استفاده از نمادهای احزاب کرد سوریه که ایدئولوژی اوجالان را دنبال می‌کنند و یگان‌های مدافع خلق (YPG) سوق داده است. یگان‌های مدافع خلق، یک گروه شبه‌نظامی کرد سوریه‌ای است که از جانب آمریکا برای مقابله با داعش حمایت می‌شود و آن را به عنوان یک نهاد تروریستی نمی‌شناسند.

ترکیه YPG و جناح سیاسی آن، PYD را نهادی تروریستی می‌دانند که "با پ.ک.ک ارتباط دارد."

محدودیت‌های سختگیرانه‌تر درخصوص نمادهای پ.ک.ک در واکنش به انتقادات مکرر ترکیه مبنی بر "نرم‌خویی" بیش از حد مسئولان آلمان در برخورد با "پروپاگاندای تروریستی" صورت می‌گیرد. این مساله، مشکل عمده‌ای در روابط پرتنش ترکیه و آلمان است و نگرانی‌ها درباره تبدیل درگیری ترکیه به خشونت و شکاف اجتماعی میان حدودا سه میلیون ترک و کرد ساکن آلمان را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha